NYESTE
Født:
1978, Danmark

John Kenn Mortensen

Dansk forfatter, illustrator og animator.

Han står blandt andet bag illustrationerne i de genudgivede Roald Dahl bøger, “Charlie og Chokoladefabrikken” og “Heksene” og er senest kendt for illustrationerne i bogen “Julebestiariet”, som han har udgivet sammen med forfatteren Benni Bødker.

Bibliografi

2011  Post-it-monstre (billedbog)

2012  Flere post-it-monstre (billedbog)

2014  De utilpassede (børnebog)

2015  Turen gennem Midnatsskoven (børnebog)

2016  Mareridtsfabrikken og andre rædsler (børnebog)

2017   Julebestiariet (sammen med Benni Bødker)

2018  Ondskabninger (Billedbog)

2018  Små onde svin (børnebog)

2019  Else og plageånden (billedbog)

2019  Fribryderen (tegneserie)

 

Fribryderen af John Kenn Mortensen

af Bjarne Jensend. 8. februar 2020
Det er lørdag morgen og jeg vågnede 5.47 efter et sjældent mareridt. Jeg jagtede en farlig slange, fik den dræbt men på filmisk måde overlevede den naturligvis og optog jagten på mig. Den kunne pludselig tale og havde et menneskehoved. Det var på det tidspunkt at Freuds alarmsystem vækkede mig. Men hvorfor har jeg pludselig […]

Julebestiariet af Benni Bødker og John Kenn Mortensen

af Ann-Kristined. 15. december 2017
Hvilke monstre dukker frem rundt omkring i verden, når det bliver vinter og hvem er Julebukken egentlig? Herr Candidatus Magisterii Benni Bødker og Herr Illuminator John Kenn Mortensen står bag denne julekalenderbog, der hver dag i december op til juleaften fortæller om monstre, som man kan støde på om vinteren. Og det er bestemt ikke […]