NYESTE
Født:
1965, USA

John Hart

Født i Durham, North Carolina, USA. Bor i Rowan County, North Carolina.

Har en universitetsgrad i jura og regnskab. Har tidligere arbejdet blandt andet som jurist og i en bank. Fuldtidsforfatter.

Bibliografi

2006  Et spind af løgne

2007  Rødt vand

2009  Det sidste barn

2011  Jernhuset

2016  Forlad os vor skyld

 

Forlad os vor skyld af John Hart

af nordstrandend. 28. juni 2016
John Hart holdt mig i et jerngreb denne weekend. For er man først startet på ”Forlad os vor skyld” skal der mere end almindelig overtalelse til for at lægge bogen fra sig. Spænding fra første færd – og et plot så komplekst, at man undervejs taber pusten og tænker – nu MÅ jeg have løsningen, […]

Jernhuset af John Hart

af nordstrandend. 7. december 2011
En eksplosion af en spændingsroman! John Hart kan som ingen anden komponere en bog, hvor han kombinerer spænding med troværdige menneskeskæbner – og hvor han holder læseren i sin hule hånd fra første til sidste side. Jeg sad som klæbet til bogen – kom i gang lidt sent på dagen, måtte læse til langt ud […]

Det sidste barn af John Hart

af nordstrandend. 7. september 2009
Johnny har det svært. Hans tvillingesøster Alyssa blev kidnappet 12 år gammel, men er stadig ikke fundet. Moderen mener, det er faderens skyld, fordi han ikke hentede hende fra skole. – og familielivet går i opløsning. En dag er faderen væk, og Johnny og hans mor er alene. Johnny savner sin far og sin søster. […]

Rødt vand af John Hart

af jcgd. 7. august 2008
Mord, politik og gammelt nag smelter sammen i heden i en lille sydstats flække. Det første man lægger mærke til er desværre det ret banale sprog, som lyder som noget fra en dårlig kærlighedsfilm eller en romantisk læge novelle i Alt For Damerne. Det ødelægger en del af fornøjelsen ved plottet. Familiens sorte får, som […]