NYESTE
Født:
1964, Sverige

Johanne Hildebrandt

Anna Inger Johanne Hildebrandt (f. Fredriksson) blev født i Lycksele.

Hun er journalist og forfatter. Krigsreporter i ti år under Balkankrigen, hvorom hun har skrevet bogen Blackout. Johanne har en søn og bor i Stockholm. “Gorazde. Roman om ett krig” (1998) er skrevet sammen med Pelle Råssjö.

Læs mere her.

Bibliografi

1998  Gorazde. Roman om ett krig *

2002  Freja. Sagaen om Valhal

2003  Idun. Sagaen om Valhalla

2004  Saga fra Valhalla

2007  Forbandelsen

2014  Sigrid. Sagaen om Valhalla

 

  *) Ikke udgivet på dansk

 

Sigrid af Johanne Hildebrandt

af Splintd. 6. februar 2016
Dette er fjerde bind i serien Sagaen om Valhal. Jeg har ikke læst nogen af de første bøger og var derfor bange for at komme ind i en historie, jeg ikke ville kunne følge med i, men bogen kan sagtens læses for sig selv. Der er krig og Sigrid skal giftes væk for at binde […]

Saga fra Valhal Af Johanne Hildebrandt

af Nadia Wagnerd. 29. juni 2008
I sidste del af trilogien om Valhal er det Saga man følger. Saga er Frejas barnebarn, resultatet af Ulls voldtægt af Idun og der er spået en stor fremtid for hende i Valhal. Desværre er hun endnu ikke blevet velsignet med kræfter. Selvom hun har hængt på det ceremonielle træ, har ingen af de 9 […]

Idun : sagaen om Valhalla Af Johanne Hildebrandt

af Nadia Wagnerd. 26. juni 2008
I anden del af sagaen om Valhal er tiden kommet til at betragte verden gennem Iduns øjne. Freja og Idun bor nu i Alfheim, hvor Dronning Alfhild hersker over et frodigt område. Freja er månegudindens udvalgte og præstinde af høj byrd, og i Alfheim bliver hun behandlet som en gudinde. Idun er datter af Freja […]

Freja – Sagaen om Valhal Af Johanne Hildebrandt

af Nadia Wagnerd. 26. juni 2008
De nordiske gudesagn er blevet fortalt på mange måder tidligere og de har alle været fascinerende på hver sin facon. Johanne Hildebrandt har forsøgt at skrive sin version af sagnene med en mere skønlitterær vinkel og hun er sluppet usædvanligt godt fra resultatet. “Freja” er historien om, hvordan Vanerne kom til Valhalla – bortset fra […]