NYESTE
Født:
1970, Norge

Jørn Lier Horst

Norsk politimand og forfatter. Født i Bambke. Har arbejdet ved politiet i Larvik.

Bibliografi

2009  Natmanden

2010  Bundfald

2011  Vinterlukket

2012  Jagthundene

2013  Salamander mysteriet

2013  Maltesermysteriet

2013  Hulemanden

2013  Operation Mørkemand (børnebog)

2013  Operation Tordensky (børnebog)

2014  Undervandsmysteriet

2015  Blindgyde

2017  Katharina-koden

2018  Nulpunkt

2018  Det inderste rum

2019  Røgslør

 

Røgslør af Jørn Lier Horst og Thomas Enger

af nordstrandend. 13. november 2019
Flot forside. Flot titel – og flot forfattermakkerpar. Scenen er sat til nytårsaften i Oslo, hvor en bombe sprænger på Rådhuspladsen. Til stede er journalisten Emma Ramm, der oplever politikommissær Alexander Blix springe i det kolde havnebassin for at bjerge en kvinde. Politiet mistænker en terrororganisation for at stå bag, men da det viser sig, […]

Det inderste rum af Jørn Lier Horst

af Ulla Weishauptd. 1. maj 2019
Det inderste rum er anden selvstændige bog i cold case-kvartetten, men den ottende med drabschef William Wisting i hovedrollen. Bernard Clausen, en af toppolitikerne i Socialdemokratiet, findes død af et hjertetilfælde. Da der i dødsboet dukker en del kasser op med fremmed valuta, af et ikke ringe beløb, bliver sagen i al hast overdraget til […]

Hulemanden af Jørn Lier Horst

af Christian Møgeltoftd. 6. september 2016
“En amerikansk seriemorder, som ender under et norsk juletræ?” Det er en sær sag, William Wisting og hans politikolleger denne gang snubler over. Julen, sneen og kulden er over de gode folk i Oslo, men under en fældnings moden gran finder en dreng liget af en mandsperson, der blev dræbt 4 måneder forinden, mens det […]

Blindgyde af Jørn Lier Horst

af nordstrandend. 4. april 2016
Jørn Lier Horst har skrevet krimier siden 2011. Han er ifølge wikipedia  ”en af Norges mest erfarne politiefterforskere og med sin krimiserie om efterforskeren William Wisting giver han et detaljeret og autentisk indblik i, hvordan hårde kriminalsager efterforskes og hvordan det påvirker de involverede, privat såvel som professionelt. Bøgerne tegner et enkelt og præcist billede […]

Natmanden Af Jørn Lier Horst

af Knud Hoved. 19. juli 2012
Hver morgen går den lokale bogholder over torvet i Larvik, på vej til sin butik. Denne morgen går hun dog ikke direkte til butikken, hun bliver forstyrret undervejs. Midt på torvet er der banket en pæl ned. På toppen af pælen sidder det afhuggede hoved af en ung kvinde. Drabschef William Wisting bliver sat på […]