NYESTE
Født:
1936, Danmark

Jørgen Lindgreen

Opvokset og bor i Odense.

Kontoruddannet.

Læs mere her.

Bibliografi

1974  Tillidsmanden (radiospil) 

1993  Opgøret i Odense

1996  Fejdens fredløse

1997  Udfordringen

1998  Stormen på Assens

2002  Den falske købmand

2003  Nanna – danernes gesandt

2004  Dannevirkeslaget

2005  Farmors hus

2007  Sabotørens datter

2008  Harja, romernes tolk. Det romerske kejserriges ekspedition til de nordlige territorier i året 5

 

Harja, romernes tolk. Det romerske kejserriges ekspedition til de nordlige territorier i året 5 af Jørgen Lindgreen

af mariemaried. 20. oktober 2008
Vi befinder os i Himmerland i året 0. Den unge høvdingesøn Harja er ude at fiske som han plejer, da han pludselig får besøg af den unge kvinde Grit, som han har et godt øje til. Grit er dog datter af en anden af egnens høvdinge, og da hendes brødre gerne vil skaffe Harja af […]