NYESTE
Født:
1943, England

Joanna Trollope

Født 1943 i Gloucestershire, England.
Har også udgivet romaner under pseudonymet Caroline Harvey.

Bibliografi

1987  Koret

1989  En skjult affære

1990  A Passionate Man*

1991  Præstens kone

1992  Mændene og pigerne

1993  Den spanske elsker

1995  De bedste venner

1996  Den nærmeste familie

1996  Giftes med elskerinden

1998  Andre folks børn

2002  Sydstatspigen

2004  Søster og bror

2006  Nye forhold

2008  Fredag aften

 

Fredag aften af Joanna Trollope

af Dipyd. 28. september 2009
Den ældre og lidt ensomme kvinde Eleanor har nogen tid betragtet livet “udenfor” gennem sine vinduer og har lagt mærke til 2 unge kvinder, som bor i kvarteret. Hun kender ikke kvinderne, men kan fornemme at de ikke har det så nemt i hverdagen, derfor opsøger hun en dag kvinderne og foreslår dem, at hun […]

Giftes med elskerinden af Joanna Trollope

af Christina Andersend. 27. maj 2006
Guy og Laura har været gift i en evighed og har to voksne børn. Det er absolut Guys fortjeneste, at tingene har været til at holde ud, men nu vil han, som titlen afslører, giftes med sin elskerinde. Effekten af hans beslutning tvinger resten af familien til at forholde sig til, at der måske er […]

Sydstatspigen af Joanna Trollope

af Christina Andersend. 27. januar 2005
Gillon ville virke mærkelig, lige meget hvor hun kom hen, men i Charleston, hvor hun er født og opvokset, stikker hun voldsomt ud fra kvindemængden. Charleston, South Carolina, er et sted med mange traditioner. For kvinderne er det noget med en masse hårlak, sørge for familiens mænd, huse og børn og for alles skyld altid […]

Andre folks børn af Joanna Trollope

af Christina Andersend. 2. februar 2004
Josie tager sønnen under armen og forlader Tom for at flytte sammen med sin nye kæreste, Matthew. Sammen har Josie og Matthew fundet noget specielt, og i en anden verden ville det være nok til, at de skulle kunne leve lykkeligt til deres dages ende. I nærværende verden har de imidlertid afskaffet noget for det […]

Præstens kone af Joanna Trollope

af Christina Andersend. 7. august 2001
Joanna Trollope, tænkte jeg. Er det ikke noget med lægeromaner og lige ud af landevejen? Og så sad jeg der. Læste og læste, grinede og var forarget, og kunne slet ikke få nok. Trollope er ikke nogen blid dukkefører. Hun finder én som står og svajer, og så puster hun ellers vedvarende. “Præstens kone” giver […]

Koret af Joanna Trollope

af Anne-Cathrine Auned. 30. juli 2001
Noget af det bedste ved at læse bøger er, at man kan blive ført ind i en helt anden verden, som man absolut ikke havde kendskab til i forvejen. I “Koret” af Joanna Trollope er det det nære miljø omkring en engelsk domkirke, som kommer under luppen, både de officielle skikkelser og de almindelige mennesker […]