NYESTE
Født:
1943, Danmark

Jette Drewsen

Dansk forfatter. Har læst psykologi ved Københavns Universitet. Bor idag på Bornholm.

Bibliografi

1972  Hvad tænkte egentlig Arendse?

1974  Fuglen

1976  Pause

1978  Tid og sted

1980  Midtvejsfester

1983  Ingen erindring

1986  Udsøgt behandling

1989  En smuk mand i farver

1992  Lillegudsord

1993  Jubeljomfru

1994  Filihunkat

1997  Jorden er nær

2001  Lisbets søster

 

 

Døden er en mester af Jette Drewsen

af Ulla Weishauptd. 19. november 2015
Det er længe siden der sidst er udkommet noget af Jette Drewsen, faktisk otte år. Jette Drewsen debuterede i 1972 med ”Hvad tænkte egentlig Arendse” som er blevet opført som TV-teater. Hun er nyrealistisk og har været med til at sætte sit præg på dansk kvindelitteratur, så det stor forventning jeg gik i gang med […]

Lillegudsord af Jette Drewsen

af Splintd. 21. september 2015
Vi har en bamse der mest bruges til at snakke med og til at sutte på øret når man skal sove. Vi har en nysgerrighed på livet og især på de mange ord vi ikke forstår. Vi er nogen gange en pestilens og vi siger vi om os selv. Pigen Ella vokser op i et […]