NYESTE
Født:
1971, Danmark

Jesper Wung-Sung

Født på Ærø. Bor i Marstal.

Bibliografi

1998  To ryk og en aflevering (noveller)

1999  Kender du ikke akkusativ

2000  Kamelen kom til sidst (billedbog)

2000  Og havet klapper (noveller)

2001  En – to – tre – NU! (ungdomsbog)

2002  Pelle Johns Engle – en drengeroman (børnebog)

2006  Lidt berømt, meget berygtet – En skolelærerroman

2007  Mænd er fra Marstal (noveller)

2015  Kopierne (graphic novel)

2016  Frøen og fluen (børnebog)

2016  Diego og Dolly (graphic novel)

 

Dyrene og tiden af Jesper Wung-Sung

af Sanne78d. 3. juni 2017
En kanin kommer hoppende og falder i et hul. Den stopper op og kommer til at tænke på hvor tiden bliver af, og hvem kan hjælpe med et svar. I sin søgen efter svar, spørger den sneglen, giraffen, fuglen, muldvarpen, elefanten, tægen, fisken, men ingen har noget svar på spørgsmålet. Og da de når hen […]

Diego og Dolly af Jesper Wung-Sung og Palle Schmidt

af Saspigend. 8. september 2016
Jo jo en grafisk roman til den korte side, den er nemlig kun på 61 sider, men der bliver alligevel fortalt en masse på så lidt plads. “Diego og Dolly” er historien om kærlighed, had, fantasi, virkelighed eller mangel på samme. Dolly er en ung og ny tilkommende skuespiller på bare nitten år, som kommer […]

Den hvide kanin og den sorte hat af Jesper Wung-Sung

af Sanne78d. 9. februar 2016
Hvad gør man, når man hele sit liv har levet i en sort hat og hver aften oplever bifald og rampelys og lige pludselig en dag må opgive dette og søge efter en ny hat. Findes der en hat til den lille kanin og er han en ægte kanin? Den hvide kanin er en lidt […]

Frøen og fluen af Jesper Wung-Sung

af Sanne78d. 7. februar 2016
Der sidder en selvfed frø med den bredeste mund på en solvarm vej og drømmer om fluer. Fluer i fad, grillet fluevinge, flueben i gelè, fluefrikassé, fluesushi, sprøde fluer, bløde fluer og suppe i fluen. Men pludselig bliver frøens drømme forstyrret af en lyd i det fjerne, og dagen tager en noget anden retning. Det […]

Kopierne af Jesper Wung-Sung

af Ann-Kristined. 16. marts 2015
Hvad eller hvem bestemmer hvem vi virkelig er og er vi ægte eller kopier af andre egentlig? Jesper Wung-Sung og Søren Jessen har omarbejdet Wung-Sungs roman til en graphic novel her og det fungerer! “Kopierne” blev første gang udgivet i 2010 som en ganske almindelig ungdomsroman og det er Jessen, som står bag illustrationerne. Vi […]

En-to-tre-NU! af Jesper Wung-Sung

af Catrined. 11. juli 2011
Det hele starter med, at Jeppe begynder i gymnasiet i 1.U. Derefter fortsætter den i 1 år fra sommerferie til sommerferie. Bogen foregår på Fyn – et sted tæt på Odense. Bogens to hovedpersoner er Jeppe og Cecilie, der begge går i 1.g ved bogens start. Jeppe går til basket og det fylder det meste […]