NYESTE
Født:
1971, Danmark

Jesper Wung-Sung

Født på Ærø. Bor i Marstal.

Bibliografi

1998  To ryk og en aflevering (noveller)

1999  Kender du ikke akkusativ

2000  Kamelen kom til sidst (billedbog)

2000  Og havet klapper (noveller)

2001  En – to – tre – NU! (ungdomsbog)

2002  Pelle Johns Engle – en drengeroman (børnebog)

2006  Lidt berømt, meget berygtet – En skolelærerroman

2007  Mænd er fra Marstal (noveller)

2015  Kopierne (graphic novel)

2016  Frøen og fluen (børnebog)

2016  Diego og Dolly (graphic novel)

2018  Den uægte (tegneserie)

2018  Drengen der ville redde julemanden fra at blive skåret i skiver : kalenderbog

 

Drengen der ville redde julemanden fra at blive skåret i skiver af Jesper Wung-Sung

af Sanne78d. 6. december 2018
Hvad gør man når ens au pair er på vej til nordpolen for at skære julemanden i skiver og man har en Conrad Ørevoks som er skolens tyran, som hver dag giver en vasker og man skal spille krybbespil sammen med den dejligste pige på skolen? Nu er det op til Kaj at redde julemanden, […]

Den uægte af Jesper Wung-Sung og Palle Schmidt

af Ann-Kristined. 15. september 2018
Hvordan kan man kende forskel på et menneske og en robot og hvem narrer egentlig hvem, når alt kommer til alt? Joakim er en ganske almindelig teenager: Han har en familie, der støtter ham, en sød kæreste og så er han ikke så ringe til at løbe. Han har vundet flere løbekonkurrencer og en dag […]

Lillefingeren af Jesper Wung-Sung og Otto Dickmeiss

af Ann-Kristined. 21. april 2018
Hvordan kan en lillefinger forsvinde og hvor skal man lede efter sådan en forsvundet finger? Jesper Wung-Sung og Otto Dickmeiss fortæller her historien om brødrene Arne og Finn, som begiver sig ud på noget af en færd, da Finn en dag kommer ganske fortvivlet ind på storebror Arnes værelse med en trøje om hans hånd. […]

Dyrene og tiden af Jesper Wung-Sung

af Sanne78d. 3. juni 2017
En kanin kommer hoppende og falder i et hul. Den stopper op og kommer til at tænke på hvor tiden bliver af, og hvem kan hjælpe med et svar. I sin søgen efter svar, spørger den sneglen, giraffen, fuglen, muldvarpen, elefanten, tægen, fisken, men ingen har noget svar på spørgsmålet. Og da de når hen […]

Diego og Dolly af Jesper Wung-Sung og Palle Schmidt

af Saspigend. 8. september 2016
Jo jo en grafisk roman til den korte side, den er nemlig kun på 61 sider, men der bliver alligevel fortalt en masse på så lidt plads. “Diego og Dolly” er historien om kærlighed, had, fantasi, virkelighed eller mangel på samme. Dolly er en ung og ny tilkommende skuespiller på bare nitten år, som kommer […]

Den hvide kanin og den sorte hat af Jesper Wung-Sung

af Sanne78d. 9. februar 2016
Hvad gør man, når man hele sit liv har levet i en sort hat og hver aften oplever bifald og rampelys og lige pludselig en dag må opgive dette og søge efter en ny hat. Findes der en hat til den lille kanin og er han en ægte kanin? Den hvide kanin er en lidt […]