NYESTE
Født:
1948, Danmark

Jens Michael Schau

Dansk forfatter. Han har studeret historie og psykologi på Københavns Universitet, og har arbejdet som psykolog i mere end 10 år. Tidligere manuskriptforfatter ved T.V. Teateret.

Jens Michael Schau er i 1988 dømt for drabet på samleveren Christian Kampmann. Historien om Schau og Kampmann behandles i Jonas Poher Rasmussens dokumentarfilm, “Det han gjorde”.

 

Bibliografi

1994  En lille prins

1995  I familiens skød

2002  Drømme om storhed

2000  Katarsis

2006  Almindelige mennesker

2018  Rige mennesker

 

Rige mennesker af Jens Michael Schau

af Lars Poulsend. 6. november 2018
Efter at have læst “Rige mennesker”, sidder jeg nok bare og ligner ét stort spørgsmålstegn. Jeg kan simpelthen ikke regne ud hvad forfatteren, Jens Michael Schau, vil fortælle mig. Dortea Fletcher er kræftsyg og døende, da hun får besøg af vennen Morten Bagge. Snart efter er Dortea i bedring. Hun bliver udskrevet og besøger sin […]