NYESTE
Født:
1955, Danmark
Fotograf:
Torben Eskerod, 2011

Jens-Martin Eriksen

Jens-Martin Eriksen er skønlitterær forfatter. Modtager af bl.a. Statens Kunstfonds livsvarige hæderslegat, Adam Oehlenschläger legatet for litteratur samt Beatriceprisen og Jeanne og Henri Nathansens mindelegat.

Læs mere på Forfatterweb

Bibliografi

1985  Nani
1987  Entusiastiske historier (noveller)
1988  Rejse under mørket (noveller)
1989  Jim og jeg
1990  Den hvide væg
1992  De uforsonlige
1992  Memoire
1995  Pilgrim
1997  Vinter ved daggry
2000  Jonatan Svidts forbrydelse : nye beretninger (fortællinger)
2005  Dunkle katastrofer (fortællinger)
2005  Forfatteren forsvinder ind i sin roman : kærlighedshistorie af Lenny Tristano
2015  Et hvidt reb til Philippe Deprez
2019  Helter Skelter

 

Helter Skelter af Jens-Martin Eriksen

af Ulla Weishauptd. 16. april 2019
Vi befinder os i 2026. Europa er endnu engang blevet oversvømmet med illegale flygtninge, det har fået hadet til at bryde ud i lys lige og terroren vinder frem over alt. Vores hovedperson, Torsten Vahlgren, arbejder for den internationale flygtningeorganisation, The Movement for the Oppressed Poeple. Men i virkeligheden er det bare et skalkeskjul for […]

Et hvidt reb til Philippe Deprez af Jens-Martin Eriksen

af Splintd. 7. april 2015
Philippe Deprez forsvandt efter en rejse til Kosovo og Albanien. Og vi hører i denne bog om tiden op til hans forsvinden, hans notater i sin dagbog og sine arbejdsnotater og ikke mindst om mødet med Tereza der skulle vise sig nok at have en hel del med denne forsvinden at gøre. Vi hører også […]