NYESTE
Født:
1974, Sverige
Fotograf:
Anna-Lena Ahlstrøm

Jens Lapidus

Opvokset og bor i Stockholm, Sverige.

Uddannet jurist. Arbejder som forsvarsadvokat.

 

Bibliografi

2006  Cash

2008  Aldrig fucke op

2011  Livet de luxe

2012  Mor prøvede (noveller)

2014  VIP rummet

2016  Stockholm delete

2017  Top dog

 

Top Dog af Jens Lapidus

af Christian Møgeltoftd. 5. marts 2018
Hæsblæsende action fra Sveriges bedste thrillerforfatter. Drømmen om Folkhemmet forvandles til et mareridt af bandemord, narkokriminalitet, pengevask, politiovergreb, voldtægt – you name it, dude. “Top Dog” er tredje og sidste selvstændige bind i en voldsom serie om et over- og underklasse-Sverige, som begge går benhårdt efter guldet, og som bestemt ikke deler deres idealistiske politikeres […]

Stockholm delete af Jens Lapidus

af Christian Møgeltoftd. 8. marts 2016
En mand bliver fundet med ansigtet skudt til ukendelighed i et øde hus på Värmdö. Hvem er han? Det er satans vigtigt, hvem manden er… Udenfor sidder unge Benjamin hårdt kvæstet i en bil. Han mistænkes for mordet, men vil ikke sige andet, end at Emelie skal være hans forsvarer. Til Emelie siger han, at […]

Mor prøvede af Jens Lapidus

af nordstrandend. 16. august 2013
Foruroligende, gnavende og en helt speciel oplevelse. Jeg havde vundet bogen i en konkurrence og gik til bogen uden forventninger af nogen slags, og det er meget ofte den bedste måde at møde en ny bog på. Svenske Jens Lapidus er uddannet forsvarsadvokat og har skrevet en række bøger om kriminaliteten i Stockholms underverden og […]

Cash af Jens Lapidus

af Christina Andersend. 9. juli 2008
“Cash” er historier fra den Stockholmske underverden. 487 siders indføring i kriminel tankegang og megagod underholdning om hvordan underverdenen breder sig langt op i de højere samfundslag. Politiet kæmper en ulige kamp i(mod) samfundet, hvor alle samfundsklasser lader sig forføre til ulovligheder, hvis nogen vifter dem om næsen med lidt håndører – eller rettere og […]