NYESTE
Født:
1970, USA

Jennifer Weiner

Jennifer Agnes Weiner blev født i De Ridder, Louisiana, USA. Bor i Philadelphia.

Bibliografi

2001  God i sengen

2002  I dine sko

2004  Små jordskælv

2005  Goodnight Nobody*

2006  The Guy Not Taken (noveller) *

 

I dine sko af Jennifer Weiner

af Nadia Wagnerd. 30. oktober 2006
Jennifer Weiner, som skubbede sig ind foran alles åsyn med sin debutbog “God i sengen”, har denne gang ramt en meget øm nerve og skrevet om den efterfølgende. Maggie og Rose er søskende. Deres mor er død i en ung alder og deres far har giftet sig igen med en kvinde, der ærligt talt ikke […]

Små jordskælv af Jennifer Weiner

af Christina Andersend. 25. marts 2006
“Små jordskælv” hører til i chicklit genren, men amerikanske Jennifer Weiner er ikke lutter latter og kærestesorg. I hendes tredje bog er fire kvinder rykket fra singlelivet ind i ægteskabet med ledsagende ægtemænd, børn, hunde og svigermødre. Tre af dem møder hinanden til gravid-yoga og danner deres egen mødregruppe. Den fjerde har mistet sit spædbarn […]

God i sengen af Jennifer Weiner

af Christina Andersend. 18. oktober 2001
“God i sengen” kom ned i min taske og med mig hjem fordi jeg var i London. Fordi man ikke kan være i England uden at købe bøger (de er så billige). Og fordi en plakat i undergrunden reklamerede for den. Nå ja, og så kunne jeg ikke modstå, at titlen var præget i coveret. […]