NYESTE
Født:
1947, USA

James Patterson

Født i Newburk, New York, USA.

Fortid som chef i et reklamebureau. Ved siden af sit forfatterskab fungerer han som konsulent for vordende forfattere. Hans evner fra reklamebranchen har gjort hans navn kendt indenfor film, TV, computerspil, og bogbranchen.

Bibliografi

1993  Edderkoppens spind

1995  Dødskysset

1997  Miraklet på golfbanen

1998  Legen er slut

1999  Jack og Jill

1999  Kat og mus

2000  Cradle and all*

2000  De fire ryttere

2001  Roser er røde

2002  Suzannes dagbog til Nicholas

2003  Anden chance

2003  Første offer

2004  Tredje grad

2005  Mary, Mary*

2006  Til døden os skiller

2010  Affæren

2010  Bikini

2011  Now You See Her*

 

Præsidenten er forsvundet af Bill Clinton og James Patterson

af Lars Poulsend. 21. juni 2018
Et noget usædvanligt samarbejde mellem forfatteren James Patterson der har mere end 375 millioner solgte bøger på sit CV, og Bill Clinton der var USA’s præsident fra 1992 – 2001, har resulteret i spændingsromanen “Præsidenten er forsvundet”. Den amerikanske præsident forsvinder. Hvad der følger er tre af de mest dramatiske dage i præsidentens liv – […]

Cradle and all af James Patterson

af nordstrandend. 7. oktober 2011
Patterson tager udgangspunkt i den gamle fortælling om, at Maria, Jesus mor – viste sig for nogle fattige børn og bad et af dem give et budskab videre til paven – et budskab, der i generationer er gået fra pave til pave. Budskabet er, at der vil komme to jomfrufødsler – den ene vil være […]

Bikini af James Patterson

af Dipyd. 11. oktober 2010
Kim McDAniels er til en fotooptagelse af badetøj på et fint hotel på Hawaii, men forsvinder pludselig sporløst. Hendes forældre modtager kort efter et telefonopkald, som ryster dem voldsomt. De hyrer derfor Ben Hawkins til at efterforske sagen sideløbende med politiets efterforskning. Ben Hawkins er krimiforfatter og tidligere politimand og han hager sig stædigt fast […]

Affæren af James Patterson

af Dipyd. 3. oktober 2010
Jeg har læst de fleste bøger af James Patterson som er oversat til dansk, og synes han er eminent til at skrive spændende krimier, så det var med stor glæde at jeg så at der blev udgivet to nye bøger af ham. Hovedpersonen er Lauren Stillwell, som er chefefterforsker i New York politi og gift […]

Mary, Mary af James Patterson

af nordstrandend. 18. august 0201
Bogen lever slet ikke op til de flotte anmeldelser på bagsiden “Awesom” (Independent on Sunday), “Unputdownable” (The Times) 🙁 Faktisk oplevede jeg læseoplevelsen ligesom at cykle i første gear: man træder og træder, men kommer meget langsomt frem. Da bogen endelig begynder at rykke er man nået til sidste fjerdedel af bogen – og det […]