NYESTE
Født:
1959, Danmark

Iselin C. Hermann

Født i København, Danmark.

Cand.mag. med hovedfag i Nordisk sprog og litteratur. Har bl.a. arbejdet som redaktør på forlaget Brøndum/Aschehoug.

Læs mere her.

Bibliografi

1998  Prioritaire

1999  Kongen af Sydspanien og hele balladen (fra 8 år) 

2001  Vilmer & Valdemar (børnebog) 

2001  Vilmer i varmen (børnebog) 

2001  Vilmer i vildrede (børnebog) 

2002  Der hvor månen ligger ned

2003  Dampe

2004  Træer sår sig selv

2005  Fadul og hele fadæsen (børnebog) 

2008  Baldyrias forunderlige rejse (billedbog) 

2008  Domino

2008  Mundgodt, Snurrepenót og hele redeligheden (fra 5 år) 

2009  Arveslynglen og hele musikken (børnebog) 

 

Prioritaire af Iselin C. Hermann

af Christina Andersend. 7. juni 2013
Kvinden med det poetiske navn Delphine Hav betages af et maleri på en kunstudstilling og skriver et kort takkebrev til kunstneren: “- et sted under huden, der hvor kødet begynder at blive flydende, ser jeg Deres billede Sans titre 2,22×2, som det hang i Gallerie Y i Paris. Eller måske: farverne forskydningerne, forløbene er gået […]

Arveslynglen og hele musikken af Iselin C. Hermann

af Dipyd. 7. juni 2009
Von Hurlsack familien er ramt af en forbandelse. I familien fødes altid drengebørn og altid 2. Disse 2 drengebørn vil altid hade hinanden som pesten. Denne bog handler om Iph og Thokarsky som er tvillinger og som forbandelsen foreskriver hader de hinanden. De ved ikke at de i familien har fået en kusine, for en […]

Domino af Iselin C. Hermann

af Caracasiad. 7. juni 2008
Domino er en roman om bedrag, identitet, forelskelse og kærlighed. Det er svært at referere handlingen i bogen uden at afsløre for meget. Kort fortalt befinder vi os i Paris, og følger en gruppe menneskers ægteskabelige og – især – udenomsægteskabelige forviklinger. Hun skriver godt, Iselin C. Hermann. Måden hvorpå hun beskriver og (af)slører romanpersonernes […]

Træer sår sig selv af Iselin C. Hermann

af Susanne Thrige Nielsend. 7. januar 2008
“Spise, spise, spise. Drikke, drikke, drikke. Snakke, snakke, snakke. Sådan ordner dukkerne den slags, og alt det andet, som bare skal gøres for at komme videre i legen. Køre, køre, køre. Mørket står og vipper på aftenens dørtærskel og ved ikke helt, hvad det vil. Når man sidder indenfor, ser det altid mørkere ud, end […]