NYESTE
Født:
1971, Danmark

Inger Wolf

Født i Herning. Opvokset og bor i Århus.

Har en BA i engelsk. Arbejder som oversætter.

 

Bibliografi

2000  Sidespring

2006  Sort sensommer

2008  Frost og Aske

2009  Sangfuglen

2011  Hvepsereden

2013  Under en sort himmel

2014  Det perfekte sted at dø

2016  Brændte sjæle

2017  Kragemanden

2018  Pyromanen (lydbog)

2018  En djævelsk plan

 

En djævelsk plan af Inger Wolf

af nordstrandend. 3. november 2018
Inger Wolf har med ”En djævelsk plan” lavet et godt tænkt plot, som kommende læsere kan glæde sig til. Bogens hovedperson er psykiateren Christian Falk, der bliver kaldt ud til et gerningssted, hvor en handicappet mand findes druknet i sin swimmingpool, mens hans kørestol stadig står i soveværelset. Ingen tvivl om, at det ikke er […]

Pyromanen – sæson 1 sorger af Inger Wolf

af Ulla Weishauptd. 14. oktober 2018
Jeg har først for nyligt stiftet bekendtskab med Inger Wolf gennem bogen “En djævelsk plan”, og en djævelsk god bog. Så det var med høje forventninger, at jeg gik i gang med “Pyromanen”, og jeg er ikke blevet skuffet. Der er ingen tvivl om at Inger Wolf er en forfatter jeg fremover vil følge. Det […]

Det perfekte sted at dø af Inger Wolf

af nordstrandend. 26. januar 2017
Det perfekte sted at dø – findes det? Måske. Inger Wolf har i hvert fald lavet en krimi, der foregår i Japan, hvor Aokigahara-skoven er kendt som selvmordsskoven – et sted, man søger hen, når man er deprimeret og vil forlade denne verden. Skoven er umådelig stor, og hvis man går lidt væk fra stierne […]

Sidespring af Inger Wolf

af Splintd. 30. december 2014
Vi ramler direkte ind i en erotisk scene. En kvinde i New York der har mødt fyren Janus. Ansvarsløs og sexet er han. Mødet bliver en besættelse for hende. Hun kommer hjem til sin hverdag med mand, barn og villa. Hverdagen er dog ikke så rosenrød da ægteskabet er voldeligt og hun kan ikke længere […]

Det perfekte sted at dø af Inger Wolf

af Maderd. 25. august 2014
Man kan sige at hovedpersonen i Inger Wolfs romaner Daniel Trokic er blevet en rullende sten. Han har fortsat svært ved at finde sin plads ved politiet i Århus. Men at han bliver sendt til Japan, for at efterforske et selvmord som måske viser sig at være et mord, havde han ikke lige tænkt sig. […]

Under en sort himmel af Inger Wolf

af Maderd. 19. august 2014
  Denne er den 6. bog i serien om Daniel Trokic. Han er Politikommisær i Århus. Han er lidt mærket af den sidste sag hvor han fysisk og psykisk ikke lige er helt ovenpå. Hans chef får en melding fra Alaska, en af hans bedste venner er blevet slået ihjel på den mest besynderlige måde. […]