NYESTE
Født:
1959, Japan

Hiromi Kawakami

Født i Tokyo, Japan.

1994: Debuterer med “Kamisama”, som er en novellesamling.

Læs mere her.

Bibliografi

1994  Kamisama

1996  Hebi wo fumu *

2000  Oboreru *

2001  Senseis mappe

2005  Furudogu Nakano Shoten *

2006  Manazuru *

2010  Pasuta Mashiin Yuurei *

 

  *) Ikke udgivet på dansk

 

Kvinden ved havet af Hiromi Kawakami

af MartinHandbergd. 23. april 2016
Vi har såmænd allerede stiftet bekendtskab med hende (Kawakami) – det var i den poetiske roman om forelskelsen, der ingen alder kendte: “Sensis Mappe”, som også er ‘oversat’ til en graphic novel. Nu er hun aktuel på dansk med “Kvinden ved havet”, hvor vi følger en enke, der midt i livet kaster sit blik tilbage, […]

Senseis mappe af Hiromi Kawakami

af Christian Møgeltoftd. 2. februar 2014
Et sært, tyst og meget japansk kærlighedseventyr mellem 38-årige Tsukiko og sensei, hendes 30 år ældre tidligere lærer i klassisk japansk. De to ensomme hjerter mødes tilfældigt på en bar over deres fælles passion for at spise god mad og drikke sig i hegnet i rigelige mængder sake. Som brændte børn nærmer de sig hinanden […]