NYESTE
Født:
1938, Belgien

Hermann

Belgisk tegner og forfatter. Hermann hedder egentlig Hermann Huppen, men underskriver altid sine tegneserier med Hermann.

Er især kendt for tegneserierne Red Kelly, Jeremiah, Bernard Prince og Tårnene i Maury-skoven.

Har i mange år samarbejdet med Greg.

Bibliografi

2016  Uden nåde

2016  Red Kelly 1969-1972 (tegneserie)

2017  Red Kelly 1973-1975 (tegneserie)

2017  Red Kelly 1976-1983 (tegneserie)

2018  Bernard Prince 1968-1970 (tegneserie)

2018  Barnard Prince 1966-1968 (tegneserie)

 

Uden nåde af Hermann og Yves H.

af Jens Markvardsend. 5. januar 2020
Tak skal du have for en voldelig og skamløst modbydelig western. En af den slags man kun kan elske, på samme måde som man elsker en vild, blodig og original splatterfilm. Vi lander midt i en torturscene, hvor en flok anløbne US-Marshalls piner en gut for at få at vide hvor hovedpersonen Buck Carter befinder […]

Bernard Prince 1970-1973 af Hermann & Greg

af Bjarne Jensend. 5. april 2019
Forlaget Zoom er nået til tredje samlebindsudgave af Greg & Hermanns Bernard Prince. Fjerde og sidste bind skulle udkomme senere på året. De næsten 50 år gamle historier er fra perioden 1970-73, men der er stadig saft og kraft i dem. Thierry Capezzone har igen skrevet et udmærket forord, hvordan han kan blive ved at […]

Bernard Prince 1966-1968 af Hermann og Greg

af Bjarne Jensend. 7. oktober 2018
Forlaget Zoom har udgivet første bind i deres Bernard Prince samleudgave, som er planlagt til 4 bind. Dette bind dækker årene 1966-1968, og bind to (der allerede er udkommet) dækkede 1968-1970. Det nyeste album er et stort og flot værk på 176 sider, der indeholder de allerførste historier. Det starter vanen tro med et udmærket […]

Bernard Prince 1968-1970 af Hermann & Greg

af Bjarne Jensend. 20. februar 2018
‘Bernard Prince’ var også en af de tegneserier jeg læste mange gange, da jeg var en knægt tilbage i 80’erne. Ligesom ‘Red Kelly’ er den skabt af Hermann og Greg. Hermanns tegninger har altid fascineret mig, han tegner utrolig godt og realistisk uden at karikere. Nu har Forlaget Zoom planer om 4 bind, der skal […]

Red Kelly 1976-1983 af Hermann og Greg

af Bjarne Jensend. 16. december 2017
Forlaget Zoom har udgivet tredje og sidste samlebind i Red Kelly serien. Hermed er næsten alt udgivet i serien, hvor Hermann & Greg samarbejdede (der mangler et par små historier, der bl.a. blev udgivet i “Jonah Hex”). Greg fortsatte med nogle Kelly historier indtil sin død, og Michel Rouge overtog tegnearbejdet efter Hermann, men Zoom […]

Red Kelly 1973-1975 af Hermann & Greg

af Bjarne Jensend. 21. juli 2017
På Forlaget Zoom er man nået til andet samlebind i Red Kelly serien. Der er planlagt et tredje bind, med mulighed for at udvide med et par bind mere, med de albums der ikke er tegnet af Hermann . Thierry Capezzone har igen skrevet en fin introduktion, hvor vi hører lidt om de forskellige albums […]