NYESTE
Født:
1978, Danmark
Fotograf:
Stine Heilmann

Helle Vincentz

Uddannet journalist og cand.public med speciale i international politik.

Har bl.a. arbejdet for Morgenavisen Jyllands-Posten, og som kommunikationsmedarbejder for Mellemfolkeligt Samvirke

Bibliografi

2011  Den afrikanske jomfru

2012  Den filippinske pirat

2013  Nukaakas kabale

2016  Stjålne liv

2018  Søster min

 

Søster Min af Helle Vincentz

af Rasmus Bygd. 28. juli 2020
Antropologen Sofie Munk er blevet ansat som privat efterforsker i CJ Consult. Hendes første opgave bliver at hjælpe direktøren for medicinalfirmaet NomoDep Pharma, med at finde ud af, hvem der har sendt ulovligt forskningsmateriale til lægemiddelstyrelsen. NomoDep Pharma er ved at udvikle en pille til kvinder med depression, som mister sexlysten, og Sofie finder hurtigt […]

Stjålne liv af Helle Vincentz

af nordstrandend. 17. juli 2017
En række reagensglas med befrugtede æg forsvinder fra en fertilitetsklinik i København. Ejeren af klinikken tør ikke gå til politiet af skræk for klinikkens omdømme. For hvem tør aflevere sine dyrebare æg og sin dyrebar sæd i håb om at få et barn, hvis man risikerer, at det lille ufødte liv kan ende alle andre […]