NYESTE
Født:
1959, England

Helen Fielding

Helen Fielding er født i Yorkshire, England. Med romanen “Bridget Jones’ Dagbog” fra 1996 lagde Helen Fielding grunden til den såkaldte “chick lit”, hvor hovedpersonen er en nogle-og-trediveårig singlekvinde, der ikke rigtig har styr på noget og konstant er på jagt efter manden i sit liv fortalt med selvironi og humor.

Læs mere på Forfatterweb

Bibliografi

1994  En stjernesag
1997  Bridget Jones’ dagbog
1999  Bridget Jones – på randen af fornuft
2002  Bridget Jones – samlet (samlet udg.)
2003  Olivia Joules’ hyperaktive fantasi
2013  Bridget Jones – vild med ham

 

En stjernesag af Helen Fielding

af Christina Andersend. 29. november 2002
Helen Fielding skriver bare dejligt. Selv hvis læseren ikke er vant til at identificere sig med umulige heltinder, som altid træder lige ved siden af den rette vej, vil der være timers underholdning i hendes mandlige karakterer. Fielding er eminent, når det drejer sig om at skue mænd på graden af barbering – om man […]