NYESTE
Født:
1959, Danmark
Fotograf:
Robin Skjoldborg, 2016

Hanne Richardt Beck

Født i København. Bor på Frederiksberg.
Cand.mag. i dansk og engelsk fra Københavns Universitet.

Bibliografi

1993  De brune øjne, Arthur

1995  Englen, Dværgen og Ulven

1999  Wonderland

2003  Understrømme

2005  Gennemtræk (noveller) 

2007  Om så det gælder

2008  Men bedste hr. Hund

2011  7 Sydøst

2013  Familien Kammer

2016  Uforudsete hændelser

 

Uforudsete hændelser af Hanne Richardt Beck

af Vibeke Holm Andersend. 10. april 2016
For 13 år siden var Tine, Susan og Astrid på en fælles ferie på Mallorca. De tre kvinder kendte kun hinanden perifert, to var kollegaer, to var naboer. I nabohuset boede Felipe og hans 6-årige dreng, Luis. En aften forsvandt drengen – og han dukkede ikke op igen. Nu er hans lig blevet fundet. Pilar, […]

Familien Kammer af Hanne Richardt Beck

af Vibeke Holm Andersend. 26. december 2013
Familien Kammer består af det nu pensionerede tandlægepar Dea og Bent Kammer og deres 3 voksne børn Mari, Thomas og Kit. Dea og Bent nærmer sig guldbrylluppet, og forberedelserne til festen er rammen for beskrivelsen af familien og de personer, familien består af. Dea er den, der styrer i familien. Dea, som egentlig aldrig ønskede […]

Men bedste hr. Hund af Hanne Richardt Beck

af Vibeke Holm Andersend. 28. november 2008
Bogens hovedperson er Alis, som vi følger fra hun er 5 til 10 år. Hun bor med sine forældre i en lejlighed, tidsmæssigt befinder vi os i 1960’erne. Alis tuller rundt i lejligheden sammen med sin far – som hun elsker højt, og som uden tvivl ville være en god far, hvis han magtede det. […]

Om så det gælder af Hanne Richardt Beck

af Christina Andersend. 13. februar 2008
“Om så det gælder” er et portræt af tre meget forskellige personer og deres reaktioner på hinanden og 2. verdenskrig, da den lægger sig over landet. I 1933 flytter søskendeparret Viggo og Vita på 14 og 15 år med deres forældre fra Nørrebro til forstaden Brønshøj, hvor de bliver venner med rigmandsdrengen Max. Mange år […]