NYESTE
Født:
1866, England

H. G. Wells

Herbert George Wells blev født i Bromley, Kent, England. Døde i London, England.

Skrev også faglitteratur og artikler.

Død 1946

Bibliografi

1895  The Wonderful Visit*

1895  Tidsmaskinen

1896  Doktor Moreaus ø

1896  The Wheels of Chance*

1897  Den usynlige mand

1898  Klodernes kamp

1899  Love and Mr. Lewisham. The Story of a Very Young Couple*

1899  When the Sleeper Wakes*

1901  De første mennesker på månen

1902  The Sea Lady*

1904  Gudernes føde og hvordan den kom til jorden

1905  A Modern Utopia*

1905  Kipps. The Story of a Simple Soul*

1906  In the Days of the Comet*

1908  The War in the Air, and Particularly How Mr. Bert Smallways Fared While It Lasted*

1908  Tono-Bungay

1909  Anna Veronica

1909  The History of Mr. Polly*

1910  The New Machiavelli*

1912  Ægteskab

1913  The Passionate Friends*

1914  The Wife of Sir Isaac Harman*

1914  The World Set Free. A Story of Mankind*

1915  Bealby. A Holiday*

1915  Boon, The Mind of the Race, The Wild Asses of the Devil, and The Last Trump*

1915  The Research Magnificent*

1916  Hr. Britling og verdenskrigen

1917  The Soul of a Bishop*

1918  Joan and Peter. The Story of an Education*

1919  The Undying Fire*

1922  The Secret Places of the Heart*

1923  Men Like Gods*

1924  Drømmen

1925  Christina Alberta’s Father*

1926  The World of William Clissold*

1927  Meanwhile. The Picture of a Lady*

1928  Mr. Blettsworthy on Rampole Island*

1929  The King Who Was a King. An Unconventional Novel*

1930  The Autocracy of Mr. Parham. His Remarkable Adventures in This Changing World*

1932  The Bulpington of Blup. Adventures, Poses, Stresses, Conflicts, and Disaster in a Contemporary Brain*

1933  The Shape of Things to Come. The Ultimate Revolution*

1936  Kroketspilleren

1937  Brynhild Or The Show of Things*

1937  Star-Begotten. A Biological Fantasia*

1937  The Camford Visitation*

1938  Apropos of Dolores*

1938  Brødrene

1939  The Holy Terror*

1940  All Aboard for Ararat*

1940  Babes in the Darkling Wood*

1976  A Story of the Days to Come*

 

Tidsmaskinen af H.G. Wells

af Michelle H. Lindbergd. 21. marts 2015
Fortællingen om The Time Traveller der vil udforske fremtiden og bevise eksistensen og evnerne for sin maskine er basen for hele denne historie. Det er en spændende historie i den forstand at den handler om at bevise sin videnskabelige teori, i en tid hvor alle mennesker ikke vil eller kan tro på dig. Man kan […]

When the Sleeper Wakes af H.G. Wells

af Lynged. 26. december 2011
Fra forfatteren, som også står bag klasikerne “War of the Worlds” og “The Time Machine” er dette en af de første rigtige Science fiction romaner, der blev udgivet allerede inden man havde navngivet genren. Denne type roman var kendt som scientific romance, fantastic mystery eller scienti-fiction og var med til at lægge fundamentet for denne […]

Doktor Moreaus ø af H.G. Wells

af Stig Jd. 27. november 2007
“Dr. Moreus Ø” handler om den skibbrudne Edward Prendick der ad omveje lander på en fjern stillehavsø, hvor de indfødte er skrækindjagende og uhyggelige udseende væsener. Øens “Hersker” “Guru” eller hvad man kan kalde ham er en Doktor Moreau, som Prendick til at starte med ikke lige genkender, men lidt efter lidt alligevel genkender som […]