NYESTE
Født:
1955, Aalborg

Gorm Henrik Rasmussen

Dansk forfatter. Læs mere her.

Bibliografi

1973  Luften feder os

1975  “Umuligt” (digte)

1983  Gør dagen sort (digte)

1986  Pink Moon (biografi)

1988  Den verden som er (digte)

1992  Måneknægten

1992  Aalborgdage (digte)

1994  Hvo intet vover : Emil Jennerjahn og hans mor (biografi)

1995  Den første nat med Jette og andre historier (ung)

1997  Opskriften på blæk (digte)

1999  Batmans have

2000  Professor Stærkstrøm

2001  Nissernes mor (børnebog)

2003  Eigil Zinck (ung)

2004  Peter Pegefinger og den skønne Abelone (børnebog)

2006  Vi ses i Pusher Street

2016  Girafhuset

 

 

 

 

Nissernes mor af Gorm Henrik Rasmussen

af Frank Gabeld. 21. december 2018
Lige i rette tid til årets julefest er Gorm H. Rasmussens „Nissernes mor“ udkommet som e-bog og e-lydbog. Med denne fantastiske samling af jule- og nytårshistorier, der oprindeligt blev sendt på gaden i 2001, tager Rasmussen sine unge læsere med på en eventyrlig verdensrejse for at opdage spændende jule- og nytårstraditioner i bl.a. New Zealand, Japan, […]

Girafhuset af Gorm Henrik Rasmussen

af Christian Møgeltoftd. 5. april 2016
Girafhuset har navn efter den afrikanske himmelhest af to indlysende grunde. Dels forsyner den syrede arkitekt, der bygger det i Aalborg-forstaden Hasseris i 1964, huset med en overdimensioneret, tre meter høj skorsten, der i den rette belysning minder om en girafhals. Dels inviterer indehaveren, multimennesket Klavs Asmussen, alle mulige giraffer hjem i sit nye hus. […]