NYESTE
Født:
1970, Nordirland

Garth Ennis

Nord-irsk tegneserieforfatter. Den produktive Ennis har skrevet manuskripter til et utal af serier. Her nævnes blot de mest kendte: Punisher, Hellblazer, Hulk, Fury, Preacher og Ghost Rider.

Ennis er desuden manuskriptforfatter til filmen om Hellblazer.

Læs mere på Comic Vine

Bibliografi

1995  Ud med dommerne! (tegneserie)
2004  The Punisher : velkommen tilbage, Frank del 1 (tegneserie)
2004  The Punisher : velkommen tilbage, Frank del 2 (tegneserie)

2004  The Punisher, kitchen irish

2005  The Punisher, In the beginning

2007  Ghost Rider vejen til helvede (tegneserie)
2009  Punisher: War zone, the resurrection of Ma Gnucci (tegneserie)
2010  Kære Billy (tegneserie)
2012  War stories (tegneserie)

 

The Punisher, Kitchen Irish af Garth Ennis og Leandro Fernandez

af Jens Markvardsend. 28. december 2017
I det irske område i New York sidder Frank Castle på en pub med en pint, da pubben overfor eksploderer. Vi inviteres indenfor i det lokale irske gangstermiljø, der vrimler med IRA-folk, en gruppe der ernærer sig som pirater i byens havnen, og sort rastafari gangster født i dublin. Derudover spøger afdøde Nesbit, der var […]

The Punisher, In the beginning af Garth Ennis, Leandro Fernandez og Lewis Larosa

af Jens Markvardsend. 16. december 2017
Velkommen til det store selvtægts-tagselvbord, hvor enhver forbryder straffes, næsten altid med død til følge. Handlingen er ligetil, og alligevel tilpas fyldig til at berettige Punishers massemord på en hulens masse grimme knægte, hvilket altid er kernen i serien. Foruden politiet, er der to fraktioner, der begge vil have fat i Punisher. Den ene er […]

Punisher: War zone, the resurrection of Ma Gnucci af Garth Ennis

af Jens Markvardsend. 14. februar 2013
Genoplivelsen af Ma Gnucci??? Blev hun ikke smidt ind i løveburet, gennemgnavet, hvorefter de endnu levende rester blev overhældt med napalm, afbrændt og sprængt i stumper og stykker? Kort sagt burde hun ikke være mere end bare almindelig stendød? Jo! Er det så ikke plat udover enhver beskrivelse at genoplive figuren? Det burde det nok […]