NYESTE
Født:
1926, USA

Evan Hunter

Evan Hunter er født Salvatore Albert Lombino i New York. Død 2005.

Han har skrevet under diverse pseudonymer, det mest kendte er Ed McBain.

Læs mere her.

Bibliografi

1952  Find the Feathered Serpent (børnebog) *

1954  Himlen bag de knuste ruder

1956  Second Ending

1958  Strangers When We Meet

1959  A Matter of Conviction

1959  Strangers When We Meet (tv-manus) *

1959  The Remarkable Harry (børnebog) *

1961  Mothers and Daughters

1961  The Wonderful Button (børnebog) *

1962  The Birds (tv-manus) *

1963  Happy New Year, Herbie (noveller) 

1964  Buddwing

1966  The Paper Dragon

1967  A Horse’s Head

1968  Last Summer

1969  Sons

1971  Nobody Knew They Were There

1972  Fuzz (tv-manus) *

1972  Hele banden og Nanny

1972  The Easter Man (noveller) *

1973  Come Winter

1974  Streets of Gold

1976  Me and Mr. Stenner (børnebog) *

1976  The Chisholms

1979  The Chisholms (tv- og radiospil) *

1979  Walk Proud (tv-manus) *

1980  The Legend of Walks Far Woman (tv- og radiospil) *

1981  Love, Dad

1983  Far From the Sea

1985  Lizzie

1986  Dream West (tv- og radiospil) *

1994  En kritisk affære

1996  Fortrolige samtaler

2000  Barking at Butterflies*

2001  Candyland

2001  Running from Legs (noveller) 

2002  The Moment She Was Gone

 

  *) Ikke udgivet på dansk

 

Himlen bag de knuste ruder Af Evan Hunter

af Jens Markvardsend. 20. maj 2008
Rick Dadier er nyudklækket skolelærer som får sin sag for, da han starter som engelsk lærer på North Manual Trades High School. Skolen er befolket af elever, der på andre skoler er fundet uegnede til mere bogligt arbejde. En slags skraldespand for de praktisk anlagte. Problemet er at både elever og lærere er klar over […]