NYESTE
Født:
1972, Danmark

Eva Egeskjold

Født i Århus. Uddannet arkitekt. Skriver indenfor fantasygenren.

 

Bibliografi

2011  Næslandet 1 – Legenden om Querqus Skjoldet (fantasy)

2014  Næslandet 2 – Vinterkrigens ofre (fantasy)

2015  Næslandet 3 – Snedkernes hemmelighed (fantasy)

2016  Brødre af blodet 1 – Vildornen

2016  Brødre af blodet 2 – Krigstid

2016  Brødre af blodet 3 – Fenjans hule

2016  Brødre af blodet 4 – Kongens løgne

2016 Brødre af blodet 5 – Iliana og Belin

2017  Næslandet 4 – Asaphs rige

 

Næslandet 4 – Asaphs rige af Eva Egeskjold

af Splintd. 2. november 2017
Så kom slutningen og forfatteren har gjort det igen. Skrevet en fantastisk og hæsblæsende slutning på hele Næslandet serien. Har man ikke læst de foregående bøger vil man nok få lidt svært ved at følge med, men har man lært Næslandet at kende vil man igen blive suget ind i universet. Et univers fyldt med […]

Brødre af blodet 3 – Fenjans hule af Eva Egeskjold

af Susanne Hilligsø Sørensend. 17. oktober 2016
Laust er blevet hentet og bragt til kongens borg. Alle landets mænd skal i krig. Nu. I borgen bliver Laust dog vidne til en mystisk hændelse, troldmanden Raik messer foran alle landets jarler, at der kun er én konge, kong Tyrian. Laust bliver opdaget og vil flygte, også fordi han nu fornæmmer, at der er […]

Brødre af blodet 2 – Krigstid af Eva Egeskjold

af Susanne Hilligsø Sørensend. 17. oktober 2016
Laust og Bjarke sidder ved deres lille bål og snakker om de mærkelige oplevelser, de har været vidner til. De har nu begge et ar i håndfladen. Et mystisk et af slagsen, som ser ud til at være mange år gammelt. Pludselig kommer Laust’ far og hans mænd ridende. Til Bjarkes store overraskelse viser faren […]

Brødre af blodet 1 – Vildornen af Eva Egeskjold

af Susanne Hilligsø Sørensend. 17. oktober 2016
I Brødre af blodet 1 møder vi Laust og Bjarke, to drenge på den samme alder, men fra vidt forskellige hjem. Laust’ far er Jarl og er derfor en af kongens krigere. Derfor er Laust siden han var ganske lille blevet trænet i kamp. Til farens store ærgelse er Laust dog en svagpisser af en […]

Brødre af blodet 4 – Kongens løgne af Eva Egeskjold

af Splintd. 8. september 2016
Har man ikke læst de tre første bøger i serien, så vil man nok ikke få det store ud af denne bog, omend den stadig byder på en god historie. Har man læst de tre første, så vil man elske denne fortsættelse. Laust stikker af for at komme hjem til sin mor og for at […]

Brødre af blodet 5 – Iliana og Belin af Eva Egeskjold

af Splintd. 8. september 2016
Her får man kulminationen af hele serien. Slutningen som man har håbet og ventet på. Og man skal virkelig have læst hele serien, før man vil få noget ud af denne sidste bog. Men til gengæld er hele serien også det værd. Her i sidste bog får Bjarke og Laust forklaret den gode konge, hvad […]