NYESTE
Født:
1936, Danmark
Fotograf:
Karin Munk, 2006

Ester Bock

Født i Sønderjylland.
Mag.art. i Litteraturhistorie fra Århus Universitet.

Læs mere på Forfatterweb

Bibliografi

1971  Lea får en lillebror (billedbog)
1977  Psalt (salmer)
1980  Kærlighed (salmer)
1981  En ganske almindelig kvinde
1981  Siria (billedbog)
1982  Siria og de underjordiske (billedbog)
1983  Danmarkssange (digte)
1984  Djævlespring
1986  Blide forbrydere
1988  Grønne grænser
1989  Tonefald
1990  Øreflip og Leopard (billedbog)
1991  In terra pax (digte)
1991  Længdespring
1992  Flyv fugl
1993  Vokslys
1994  Pipaluk (fra 13 år)
1995  Den balsamerede elsker
1997  Sonate for to
1999  Mens graven kastes
2002  Jeg maler mit liv. En roman om Frida Kahlo (romanbiografi)
2003  Kollision
2006  I det skjulte
2009  Klokken slår
2013  Flugt

 

I det skjulte af Ester Bock

af Hans Christian Davidsend. 29. december 2013
Der skal noget til at stå imod med, når enkeltindividet gør op med en gruppes normer og selvforståelse. Det nemmeste er at følge med strømmen. At sige fra over for uret og råddenskab i et samfund eller en gruppe har som oftest sine omkostninger, selv når flertallet er på gale veje. Der er skrevet historiske […]

Klokken slår af Ester Bock

af mariemaried. 16. april 2009
Da Adelheid Schildt i 1999 fylder 88 år, tager hun en beslutning. Hun vil dette år skrive alle sine tanker og erindringer ned i en slags dagbog som hendes datter skal læse, når hun engang er borte. Og det er ikke så lidt den ældre dame har at berette om. Hun er vokset op i […]