NYESTE
Født:
1971, Sverige

Emma Hamberg

Bor i Norrviken nær Stockholm.
Er desuden illustrator.

Læs mere her.

Bibliografi

2003  Linas dagbog (ungdomsbog) 

2005  Mossvikenfruar – chansen

2006   Linas aftenbog 2 – to fyre og ét hjerte (ungdomsbog) 

2007  Brunstkalenderen

2007  Linas Kvällsbok 1& 2 (samlet udg.) *

2010  Svømmeprøven

2014  Hjerter i brand (må ikke slukkes)

2016  Forårsjagt

  *) Ikke udgivet på dansk

 

Forårsjagt af Emma Hamberg

af Line Holm Andersend. 1. juli 2017
Fortællingen om Tessans liv fortsætter i denne uafhængige fortsættelse til ‘Næste stop Rosengädda’ og ‘Hjerter i brand’. Ved bogens start virker det til, at Tessan har fået styr på sit liv. Hendes lille restaurant kører som den skal, om end den ikke gør hende rig, langt fra! Hun har en rig og rar bejler, der […]

Hjerter i brand (må ikke slukkes) af Emma Hamberg

af Line Holm Andersend. 12. januar 2015
Tessan er flyttet til Rosengädda, en lille svensk by langt fra alting. Det eneste hun har er geden Bella og en faldefærdig stationsbygning, som hun ene og alene vil ombygge til en restaurant. Uden penge, uden venner – Det er lidt af en udfordring! Men viljen fejler ikke noget, og Tessan mangler ikke vilje! Jonny […]

Brunstkalenderen af Emma Hamberg

af nordstrandend. 11. marts 2014
En fornøjelig bog i rask trav – huh-hej hvor det går, det gælder bare om at følge med. Med underfundig humor og fin sans for persongalleriet fortæller Emma Hamberg om 3 svenske søstre: Lena, Åsa og Marie, der vokser op på slægtsgården med malkekøer og en brunstkalender. Det gælder om at holde sig til, når […]

Svømmeprøven af Emma Hamberg

af Vibeke Holm Andersend. 12. juni 2012
“Ja, alt er sådan set perfekt” – sådan starter bogen. Men for Maja er livet ikke perfekt lige nu. Selv om hun er gift med den mand hun elsker, den 30 år ældre Pelle, den berømte billedhugger, der var hendes underviser, og som hun som 19-årig forelskede sig i. De bor på deres egen ø, […]

Brunstkalenderen af Emma Hamberg

af Vibeke Holm Andersend. 22. marts 2009
Lena, Åsa og Marie er søstre. De er meget forskellige, både af udseende og af sind, trods den fælles baggrund: opvæksten på en gård med malkekøer, og pligt til at hjælpe til på gården. Da deres far dør pludseligt, må de træde til og hjælpe moren med gården og køerne – og der skal træffes […]

Linas aftenbog 2 – to fyre og et hjerte af Emma Hamberg

af Carina Sørensend. 30. september 2007
Lina fandt i etteren sammen med hendes drømmefyr, Ivar, som er yngre end hende selv. Faktisk en hel del yngre da hun selv er 16 år og Ivar 13. Efter at have svævet på en sky sommeren igennem, må hun ned på jorden igen, da hun skal starte på skole flere hundrede kilometer fra hendes […]