NYESTE
Født:
1963, England

Elly Griffiths

Forfatterens rigtige navn er Domenica de Rosa, under hvilket hun har skrevet 4 bøger.

Har læst engelsk på Kings College, arbejdet på et bibliotek og på forlaget Harper Collins.

Bor i Brighton.

Bibliografi

2009  Pigen under jorden

2010  Løgnens hus

2010  Huset på klippen

2012  Døden på museet

2012  Ruth’s First Christmas Tree *

2012  Det tavse vidne

2014  The Outcast Dead *

2015  The Ghost Fields *

2015  The Woman in Blue *

2017  One Summer in Tuscany * (Som Domenica de Rosa)

2017  The Chalk Pit *

2018  The Dark Angel *

2019  The Stone Circle *

2020  The Lantern Men *

 

*) Ikke udgivet på dansk

 

Det tavse vidne af Elly Griffiths

af Camilla Henningsend. 20. oktober 2019
Bogen er modtaget som anmeldereksemplar fra forlaget. Det tavse vidne er et glædeligt gensyn med arkæologen Ruth Galloway og helt perfekt til dig, der mangler en pageturner til efteråret. Femte bog i serien om Ruth starter med et opkald fra en studieveninde, der fortæller den kedelige nyhed, at en af deres fælles venner er død. Dagen […]

One summer in Tuscany af Domenica de Rosa

af avnond. 27. juli 2019
Det var dog en tynd og ynkelig historie. Seminar om kreativ skrivning, to uger på et landsted i Toscana, Italien. Jeg tror at alle som har været i Toscana var imponeret over de smukke landskaber, den rige historie og de utrolige renæssance bygninger, den gode mad og vin. Her er en gruppe mennesker de fleste […]

Døden på museet af Elly Griffiths

af Camilla Henningsend. 25. marts 2019
Elly Griffiths er tilbage med fjerde bind i historien om arkæologen Ruth Galloway, der byder på masser af spænding. Døden på museet starter med et mord. Ruth er blevet inviteret til åbningen af en kiste, men da hun ankommer, finder hun liget af kuratoren. Kort tid efter dør museets ejer også, og efterforskningen sætter ind. Snart […]

Huset på klippen af Elly Griffiths

af Lars Poulsend. 18. oktober 2018
Arkæologen Ruth Galloway er igen på banen, i dette tredje bind med hende og politimanden Harry Nelson i hovedrollerne. Som i de to foregående bind, er det Ruth Galloway der stjæler billedet som den skønne, kiksede antihelt hun er. Ruth Galloway tilkaldes, da et hold arkæologer afdækker flere lig ved foden af en klippe, men […]

Huset på klippen af Elly Griffiths

af Camilla Henningsend. 9. oktober 2018
Huset på klippen er tredje selvstændige bind i krimiserien om arkæologen Ruth Galloway. Ruth vender tilbage til arbejdet efter sin barsel, hvor hun forsøger at balancere mellem at være mor og karrierekvinde. Hun rives igen ind i en efterforskning, efter et hold arkæologer finder seks lig ved foden af en klippe. Det viser sig, at […]

Løgnens hus af Elly Griffiths

af Camilla Henningsend. 21. juni 2018
Den lidt kiksede Ruth Galloway er tilbage i seriens andet bind, Løgnens hus, der er mere dramatisk end seriens første bog. Denne bog er for dig, der elsker en god krimi og skæve personligheder. Bogen handler om Ruth, der endnu engang tilkaldes, da der findes barneknogler ved nedrivningen af et forfaldent hus. Sammen med vicekriminalkommissær Harry […]