NYESTE
Født:
1963, England

Elly Griffiths

Forfatterens rigtige navn er Domenica de Rosa, under hvilket hun har skrevet 4 bøger.

Har læst engelsk på Kings College, arbejdet på et bibliotek og på forlaget Harper Collins.

Bor i Brighton.

Bibliografi

2009  Pigen under jorden

2010  Løgnens hus

2010  Huset på klippen

2012  Døden på museet

2012  Ruth’s First Christmas Tree *

2012  Dying Fall *

2014  The Outcast Dead *

2015  The Ghost Fields *

2015  The Woman in Blue *

2017  The Chalk Pit *

2018  The Dark Angel *

2019  The Stone Circle *

2020  The Lantern Men *

 

*) Ikke udgivet på dansk

 

Døden på museet af Elly Griffiths

af Camilla Henningsend. 25. marts 2019
Elly Griffiths er tilbage med fjerde bind i historien om arkæologen Ruth Galloway, der byder på masser af spænding. Døden på museet starter med et mord. Ruth er blevet inviteret til åbningen af en kiste, men da hun ankommer, finder hun liget af kuratoren. Kort tid efter dør museets ejer også, og efterforskningen sætter ind. Snart […]

Huset på klippen af Elly Griffiths

af Lars Poulsend. 18. oktober 2018
Arkæologen Ruth Galloway er igen på banen, i dette tredje bind med hende og politimanden Harry Nelson i hovedrollerne. Som i de to foregående bind, er det Ruth Galloway der stjæler billedet som den skønne, kiksede antihelt hun er. Ruth Galloway tilkaldes, da et hold arkæologer afdækker flere lig ved foden af en klippe, men […]

Huset på klippen af Elly Griffiths

af Camilla Henningsend. 9. oktober 2018
Huset på klippen er tredje selvstændige bind i krimiserien om arkæologen Ruth Galloway. Ruth vender tilbage til arbejdet efter sin barsel, hvor hun forsøger at balancere mellem at være mor og karrierekvinde. Hun rives igen ind i en efterforskning, efter et hold arkæologer finder seks lig ved foden af en klippe. Det viser sig, at […]

Løgnens hus af Elly Griffiths

af Camilla Henningsend. 21. juni 2018
Den lidt kiksede Ruth Galloway er tilbage i seriens andet bind, Løgnens hus, der er mere dramatisk end seriens første bog. Denne bog er for dig, der elsker en god krimi og skæve personligheder. Bogen handler om Ruth, der endnu engang tilkaldes, da der findes barneknogler ved nedrivningen af et forfaldent hus. Sammen med vicekriminalkommissær Harry […]

Løgnens hus af Elly Griffiths

af Lars Poulsend. 9. juni 2018
Den på alle måder kiksede arkæolog Ruth Galloway, er tilbage i andet bind af serien om hende og kriminalinspektør Harry Nelson. Det samme er flere af de mere eller mindre skæve personer vi lærte at kende i seriens første bind, “Pigen under jorden”. Ruth Galloway bliver tilkaldt, da en gruppe bygningsarbejdere under nedrivningen af et […]

Pigen under jorden af Elly Griffiths

af Ann-Kristined. 25. marts 2018
Hvor godt kender man egentlig de mennesker, som har været i ens liv i mange år og hvilke farer kan der ligge på lur i en saltmarsk i Norfolk, England? Ruth Galloway er ikke som de fleste heltinder i spændingsromaner, næ nej, hun er en ganske stille og rolig nørdet arkæolog og knogleekspert som til […]