NYESTE
Født:
1966, USA

Ed Brubaker

Amerikansk forfatter, der primært beskæftiger sig som manuskriptforfatter på tegneserier.Sammen med tegner Sean Phillips har han skabt serierne Sleeper, Criminal, Incognito og Fatale.

Bor Los Angeles.

Bibliografi

2014  Fatale Vol. 1. Døden jager mig

2015  Fatale Vol. 2. Djævelens gerninger

2015  Fatale Vol. 3. Vest for Helvede

2016  Fatale Vol. 4. At håbe på regn

2016  Fatale Vol 5. Forbandet være mørket

 

Fatale vol. 5 Forbandet være mørket af Ed Brubaker og Sean Phillips

af Jens Markvardsend. 19. februar 2017
Reelt leverer ‘Forbandet være mørket’ på alle fronter, men den metaltræthed man mere følte end anede i bind tre og fire slår her fuldt igennem. Fortællingen fortsætter med at køre i ring, tager flere ligegyldige omveje og bliver – oh gru oh skræk, FORUDSIGELIG. Alt imens de store spørgsmål lades ubesvarede. Kardinalpunktet er jo hvorfor […]

Fatale vol. 2 Djævelens gerninger af Ed Brubaker og Sean Phillips

af Jens Markvardsend. 16. januar 2017
Miles er b-skuespiller og kæmper for at holde styr på sin tilværelse, hvilket indebærer at han skal holde sit betydelige indtag af rusmidler ved lige – og han er hurtigt på vej ind i en kold tyrker. Han har held med at gatecrashe en fest af de mere bizarre, blandt kvinder i festkjoler og mænd […]

Fatale Vol. 1. Døden jager mig af Ed Brubaker og Sean Phillips

af Jens Markvardsend. 25. oktober 2016
Nicolas Lash fungerer som kurator for boet efter Dominic Raines. Det skumle hus der fungerede som forfatteren Raines hjem gemmer på hemmeligheder der snart skal koste Lash dyrt. Mystikken breder sig da han møder en kvinde der af udseende er nærmest en tro kopi af Raines ungdomskærlighed. Læseren aner hurtigt at de to kvinder faktisk […]