NYESTE
Født:
1958, Sydafrika

Deon Meyer

Født i Paarl, Sydafrika. Opvokset i Klerksdorp. Bor i Melkbosstrand på vestkysten.

Studerede på Potchefstroom University, og har blandt andet arbejdet som journalist, pressemedarbejder, tekstforfatter og webmaster.

Bibliografi

1994  Wie Met Vuur Speel *

1996  Feniks *

1997  Bottervisse in die Jêm *

2000  Orion *

2003  Jægerens hjerte

2005  Jægerens bytte

2007  Onsigbaar *

2009  Karoonag *

2009  Tretten timer

2010  Spoor *

2011  Syv dage

 

  *) Ikke udgivet på dansk

 

Syv dage af Deon Meyer

af Christian Møgeltoftd. 23. august 2013
Med “Syv dage” har den sydafrikanske krimiforfatter, Deon Meyer, gjort det igen. Skrevet en thriller, der af alverdens neglesaksfabrikanter må anses for en reel trussel om ruin. Atter engang holder rutinerede Meyer sine sagesløse læsere i en skruestik af åndeløs spænding fra første bogstav til sidste punktum. En meget anspændt snigskytte plaffer en strisser ned. […]

Tretten timer af Deon Meyer

af Christian Møgeltoftd. 15. september 2012
Maddingen lokker allerede på første side, du bider på, krogen får fat, jo mere du spræller, jo mere hjælpeløst er du fanget, først til sidst slipper du stakåndet løs igen, svømmer videre i dit liv. Den rutinerede, sydafrikanske krimiforfatter Deon Meyer har med “Tretten timer” begået en vaskeægte pageturner. Som i den legendariske tv-serie “24 […]

Jægerens bytte af Deon Meyer

af Christian Møgeltoftd. 13. september 2012
Spændende, generøs og velkomponeret thriller fra Sydafrikas førende krimiforfatter. I “Jægerens bytte” viser Deon Meyer, hvordan en dreven ordsnedker stille og roligt bygger intrigen op, så læseren til sidst sidder helt ude på kanten af stolen og sluger siderne i store mundfulde for at se, hvordan det hæsblæsende plot ender. Lad mig afsløre så meget, […]

Jægerens hjerte af Deon Meyer

af Christina Andersend. 15. december 2009
“Jægerens hjerte” er en utroligt intens, klassisk opbygget spændingsroman. Den foregår i nutidens Sydafrika, hvor mistænksomheden med god grund gennemsyrer alt. Sorte er mistænksomme over for hvide og vice versa. Efterretningsorganer forholder oplysninger for hinanden og for borgerne. Til gengæld lækker politiet oplysninger til pressen, når det passer ind i deres kram. Midt på denne […]