NYESTE
Født:
1976, Danmark

Dennis Gade Kofod

Opvokset på Bornholm. Bor i København.

Uddannet fra Forfatterskolen i 2004.

Bibliografi

2005  Anskudte dyr

2006  Brøndtjætten

2006  Frøken Knirk – og den store hemmelighed (billedbog) 

2007  Nexø Trawl

2013  Genfærd

2015  Nancy

2018  Folkemøg

 

Folkemøg af Dennis Gade Kofod

af Ulla Weishauptd. 23. juli 2018
Dennis Gade Kofod (1976) debuterede i 2005 med ‘Anskudte dyr’ og har siden skrevet en række romaner, børnebøger, teaterstykker og essays. Folkemøg, der er hans sjette udgivelse på forlaget Rosinante, er en fantasyroman om hvor barbariske menneskeheden kan være. Vi er i dronning Ursulas rige, kongen er fange i troldkællingens land på den anden side […]

Nancy af Dennis Gade Kofod

af MartinHandbergd. 6. november 2015
Dennis Gade Kofod – det var et nyt bekendtskab for mit vedkommende, men en forfatter, der havde spøgt i min bevidsthed længe. Jeg erindrer endog at have lånt “Genfærd” hjem fra det lokale bibliotek blot for at lade den ligge på hylden og samle støv. Det beklager jeg nu, for han er sørme interessant. Hans […]

Genfærd af Dennis Gade Kofod

af nordstrandend. 4. april 2013
Et genfærd kan være mange ting, og den første tanke, der faldt mig ind var en afdød, der går igen. I denne lille roman af Dennis Gade Kofod er genfærdet sorgen og det, den gør ved mennesker. Vi møder Frederik, der af jobbet er blevet sendt på rekreation på et lille bornholmsk pensionat – ude […]

Nexø Trawl af Dennis Gade Kofod

af Stig Jd. 31. januar 2008
Jeg-fortælleren i denne historie beskriver sin og andres opvækst, og livet i fiskerfamilierne på Bornholm. Store dele af historien omhandler specielt Thomas, som er en fyr som skiller sig markant ud fra mængden. Jeg citerer: “Thomas er altid den første. Den første til at svømme ud i stormvejr, den første til at drikke sig fuld, […]