NYESTE
Født:
1960, USA

David Baldacci

David Baldacci født Virginia USA, hvor han p.t. bor.

Har en bachelor i ‘political science’ fra Virginia Commonwealth University og er uddannet jurist på samme sted. Baldacci arbejdede i ni år som advokat i Washington, D.C.

Bibliografi

1996  Farligt øjenvidne
1997  Fuld kontrol
2000  Freddy and the French Fries: Fries Alive! *
2000  Freddy and the French Fries: The Mystery of Silas Finklebean *
2000  Vinderen
2001  Et håb i mørket
2001  Sandhedens time
2003  Afsløring på højt plan
2003  Hjem til jul
2004  Sidste mand
2004  Splitsekund
2005  Dødens time
2006  Kamelklubben
2007  Samlerne
2008  Geniets hemmelighed
2008  The Whole Truth *
2012  Forræderne

*) Ikke udgivet på dansk

 

Dødens time af David Baldacci

af Dipyd. 3. november 2008
Michelle Maxwell og Sean King er tidligere Secret Service agenter, som nu har et lille detektivbureau i en lille søvnig by i staten Virginia. De bliver kaldt ud til et indbrud hos byens rige Battle-familie, det der tyder på en lille og enkel sag udvikler sig, da der hurtigt efter hinanden sker en række mord. […]