NYESTE
Født:
USA

Daniel Silva

Bor i Georgetown i Washington, D.C., USA.
Har arbejdet som journalist, bl.a. som udenrigskorrespondent i mellemøsten. Fuldtidsforfatter siden 1997.

Bibliografi

1996  Den usandsynlige spion

1998  Morderens mærke

1999  Blodigt opgør

2000  The Kill Artist*

2002  The English Assassin*

2003  Vatikanets mand

2004  A Death in Vienna*

2005  Ildens søn

2006  Budbringeren

2007  I hemmelig tjeneste

2008  Moskvareglerne

2009  Afhopperen

2010  Rembrandt sagen

2012  Portræt af en spion

2013  Den engelske pige

2013  Den faldne engel

2015  Kuppet

2016  Den engelske spion

 

Den engelske spion af Daniel Silva

af Lars Poulsend. 15. september 2017
At kaste sig over en god spionroman, er som at holde en ekstra ferie. Det er ren underholdning, og skal ikke tages for mere end det. “Den engelske spion” er mit første møde med Daniel Silvas israelske spion Gabriel Allon. Bogen er den 15. i serien om Allon, og kan sagtens læses uden at man […]

Den engelske spion af Daniel Silva

af Ann-Kristined. 13. oktober 2016
Hvor længe kan man foregive at være død, når man er en kendt spion på verdensplan og hvordan tager man bedst hævn over ens elskede, som er blevet dræbt? Normalt får jeg ikke læst så mange spændingsromaner, men da jeg opdagede, at Silva igen havde skrevet om Allon, dykkede jeg endnu en gang ned i […]

Kuppet af Daniel Silva

af Christian Møgeltoftd. 12. april 2016
Daniel Silvas serie om den hemmelige israelske agent og hitman, Gabriel Allon, topper konstant bestsellerlisterne i USA, og det er let at forstå. Lige som Dan Brown og Jan Guillou bygger Silva på en succesformel, hvor grundig research parres med et univers af skarpskårne helte og skurke, der gebærder sig i mondæne omgivelser og lever […]

Kuppet af Daniel Silva

af mariemaried. 12. april 2015
Så er Gabriel Allon på spil igen! Denne gang bliver den travle israelske spion draget ind i en sag, mens han har orlov fra Tjenesten. Han er i Italien for at restaurere et maleri, hvor han bliver kontaktet af det italienske kunstpoliti, der jagter stjålne værker. Det viser sig, at hans gode ven Julian Isherwood […]

Den engelske pige af Daniel Silva

af mariemaried. 3. april 2014
En ung kvindelig turist forsvinder pludselig fra øen Korsika. Den forsvundne er den engelske Madeleine Hart, som var på ferie med nogle venner på den franske ø. Der er umiddelbart ingen spor af hende, men sagen vækker opsigt, da hun er en del af det politiske liv i London. Og det er netop i London, […]

Den faldne engel af Daniel Silva

af mariemaried. 9. marts 2014
Gabriel Allon har (endnu engang) trukket sig tilbage fra den barske hverdag som spion og snigmorder for Israels sikkerhedstjeneste. Han er taget til Rom, hvor han får til opgave at restaurere et berømt maleri i Vatikanet, men som så ofte før må han alligevel tilbage til aktiv tjeneste. Det er pavens privatsekretær, som vil have […]