NYESTE
Født:
1972, England

Dan Rhodes

Født i Purley, England.

DR udgav i 2004 romanen “Little White Car” (Da: Den lille hvide bil, 2006) under pseudonymet Danuta de Rhodes.

Bibliografi

2000 Anthropology. And a Hundred Other Stories (noveller) *

2001 Don’t Tell Me the Truth About Love (noveller) *

2003 Timoleon Vieta, kom hjem. En følsom rejse gennem Italien

2007 Guld

2010 En sult så dyb

 

En sult så dyb af Dan Rhodes

af Line Holm Andersend. 9. november 2010
Et selvmordsmuseum er sjovt nok ment som et museum, der skal give håb til fortabte og triste sjæle. En smuk tanke, idéen om at redde folk fra deres smerte, og give dem glæden tilbage. Desværre viser museet sig bare at have en direkte modsat effekt på folk. Folk valfarter netop hertil for at gøre en […]

Guld af Dan Rhodes

af Jette S. F. Holstd. 6. juni 2008
I pubben The Anchor i en mindre by på Wales kyst holder store Mr. Hughes, lille Mr. Hughes og Mr. Puw til sammen med andre bysbørn som Slamsuger-Barry og Børnene af Tidligere Forhold. To uger om året kommer også den halvt walesiske, halvt japanske Miyuki til byen for at holde ferie. Hun holder sig for […]

Timoleon Vieta, kom hjem. En følsom rejse gennem Italien af Dan Rhodes

af Christina Andersend. 8. april 2005
Rammefortællingen er et trekantsdrama mellem en gammel krukket bøsse, Cockcroft, hans bosniske elsker og hans hund, Timoleon Vieta. Hundens navn betyder noget i retning af “angsten for forfald” – hvad kan en gammel, ensom bøsses hund næsten ellers hedde? Hund og elsker nærer en umiskendelig afsky for hinanden. Med det navn hunden render rundt med, […]