NYESTE

Daisy Meadows

Daisy Meadows er et pseudonym for Sue Bentley, Linda Chapman, Narinder Dhami og Sue Mongredien.

Bibliografi

2019  Enhjørningemagi – Ildens Enhjørning

2011  Olivia – den grønne fe

2011  Klementine – den orange fe

2009  Safira – den blå fe

2009  Blåklokke – den indigoblå fe

2009  Viola – den violette fe

2008  Roselil – den røde fe
2008  Gulnare – den gule fe
 

Ildens Enhjørning af Daisy Meadows

af Splintd. 4. april 2020
Første bog i serien om den fortryllede dal, det fortryllede hytte og de to piger der har hovedrollerne. Og så selvfølgelig om enhjørningerne som jo er hele omdrejningspunktet. Vi møder Aisha der flytter ind sammen med sine forældre i den fortryllede hytte, hun møder Emilie og da de sammen udforsker hytten ender de på loftet […]