NYESTE
Født:
1971, England

Conn Iggulden

Født i London. Bor i Hertfordshire, England.
Læste engelsk på London Universitet. Arbejdede som engelsklærer, inden han blev fuldtidsforfatter.

Bibliografi

2003  Cæsar 1 – Roms porte

2004  Cæsar 2 – Kongers død

2005  Cæsar 3 – Sværdenes mark

2005  Cæsar 4 – Krigens guder

2006  Blackwater (novelle) *

2007  Ulven fra stepperne

2008  Fjendeland

2008  Knogler i sandet

2011  Sølvets rige

 

  *) Ikke udgivet på dansk

 

Stormfugl af Conn Iggulden

af Lars Poulsend. 4. august 2015
Før mødet med “Stormfugl” af Conn Iggulden, var de engelske rosekrige kun noget jeg havde hørt om. Jeg vidste ikke hvad de gik ud på, eller hvornår i Englands historie de skulle have fundet sted. Da jeg stødte på “Stormfugl” hos den lokale boghandler, og da jeg har en svaghed for historiske romaner der udspiller […]

Sølvets rige af Conn Iggulden

af Ulla Weishauptd. 7. juni 2011
Med dette 4. bind fortsætter Conn Iggulden den fantastiske serie om Djengis Khans familiedynasti på i alt seks bind. Vi er nu nået til 1230, Djengis Khan er død og hans søn Ogedia har, efter en magtkamp med sin ældre broder Chagatais, nu overtaget magten i det store rige. Han fortsætter med at udvide riget […]

Knogler i sandet af Conn Iggulden

af Lector sapiensd. 27. oktober 2009
”Knogler i sandet” er tredje bind i Conn Igguldens beretning om den berygtede mongolske hersker Djengis Khans liv og død. Efter de mongolske styrker har forårsaget den kinesiske barnekejsers fald fra tronen og har underlagt sig store dele af Kina og Koryo (Korea), kalder Djengis Khan sine omstrejfende generaler hjem til det mongolske steppeland. Baggrunden […]

Fjendeland af Conn Iggulden

af Nadia Wagnerd. 22. marts 2009
Med de forenede stammer bag sig og en del gamle fjendskaber gjort op, flytter Djengis nu blikket fra Mongoliets stepper og raids i tatarernes land til det store kinesiske rige. Uvante som stammerne er med andet end nomadelivsførslen, følger kærrerne med jurter efter den enorme hærs fremmarch, selv over Gobiørkenens brændende sand, hvor vand bliver […]

Ulven fra stepperne af Conn Iggulden

af Nadia Wagnerd. 18. marts 2009
Historien om Djengis Khan starter i Ulvenes stamme, hvor Yesugei er Khan. En slags overhoved for hele stammen. Da hans næstældste søn kommer til verden, er Yesugei på togt mod nogle tatarer, der har vovet sig ind på hans territorium og han kommer hjem til sin yngste søn stadig stænket med blod. Barnet bliver født […]

Cæsar 2 – Kongers død af Conn Iggulden

af Christina Andersen Reynd. 16. december 2004
Giftmord, lejemordere, en gigantisk slavehær, sørøvere og politik i Roms senat. “Cæsar. Kongers død” fortsætter stilen fra “Cæsar. Roms porte”. Det er rigtig godt i den forstand at tempoet er højt. Der foregår stadig grusomheder og bliver ihjelslået til højre og venstre, og man æder sig igennem bogen uden nævneværdige ophold. Men det er samtidig […]