NYESTE
Født:
1934, Danmark

Claus Lembourn

Claus Lembourn er søn af en dansk far og tysk mor. Under 2. verdenskrig oplevede han familiens splittelse mellem de to nationale identiteter – noget der har præget ham siden. Hele sit liv har Claus Lembourn arbejdet med ord. Som oversætter, forlagsredaktør, forfatter og underviser i kommunikation

(kilde: Saxo.com)

 

 

Bibliografi

1967  Stram nettet, fisk

1968  Rede i et fældet træ

1969  Se til siden eller ned?

1971  Er den slags tilladt

1973  Mord på en død?

1977  Er han rigtig død? Gud, hvor spændende

2014  Blodhunde uden snor

2015  Svovlregn

 

 

Svovlregn af Claus Lembourn

af Lars Poulsend. 26. december 2015
Nogle gange skal man kaste sig over det ukendte. Jeg kendte hverken forfatteren Claus Lembourn eller forlaget Egolibris, men jeg kan godt lide at bevæge mig ind på ukendt område i bøgernes verden. Bagsideteksten lød interessant, og jeg gik spændt i gang med læsningen. Jeg var ikke mange linjer inde i bogen før jeg vidste […]