NYESTE
Født:
1975, Frankrig

Claire Castillon

Læs mere på Wikipedia

Bibliografi

2000  Le Grenier *
2001  Je prends racine *
2002  La reine Claude *
2003  Pourquoi tu m’aimes pas? *
2004  Vous parler d’elle *
2006  Insekt (noveller)
2007  Sortie d’On n’empêche pas un petit coeur d’aimer (noveller) *

*) Ikke udgivet på dansk

 

Insekt af Claire Castillon

af Vibeke Holm Andersend. 26. marts 2008
At mor-datter forholdet kan være kompliceret, ser man tydeligt i denne novellesamling. Forhåbentlig er de beskrevne tilfælde ikke typiske! I novellen “Insektet” har moderen mistanke om, at hendes mand udnytter deres datter seksuelt. Alligevel lukker hun blot øjnene for denne mistanke – “Jeg holder mig for ørerne, jeg vil helst ikke høre hvad det er […]

Insekt af Claire Castillon

af Christina Andersend. 19. februar 2008
Novellesamlingen “Insekt” er den første danske oversættelse af den franske forfatter Claire Castillons bøger. I 19 korte fortællinger stikker hun næverne dybt ned i en række mor-datter forhold og situationer, der strækker sig fra oplevelser, som de fleste kan genkende noget af på et eller plan til det dybt groteske og uhyggelige skildringer, hvor man […]