NYESTE
Født:
1967, USA

Christopher Golden

Født og opvokset i Massachusetts hvor han også bor.

Uddannet i historie og engelsk på Tufts universitet. Arbejdede i New York for BPI Communications (nu Nielsen Media) før han blev fuldtidsforfatter. Bøgerne om Den Umagiske er skrevet sammen med Thomas E. Sniegoski.

Bibliografi

1994  Of Saints and Shadows *

1995  Angel Souls and Devil Hearts *

1995  Beach Blanket Psycho (ungdomsbog) *

1995  Bikini (ungdomsbog) *

1997  Halloween Rain [w/Nancy Holder] *

1997  Hellboy : The Lost Army *

1998  Blooded [w/Nancy Holder] *

1998  Child of the Hunt [w/Nancy Holder] *

1998  Of Masques and Martyrs *

1999  Body Bags *

1999  Immortal [w/ Nancy Holder] *

1999  Sins of the Father *

1999  Soul Survivor *

1999  Strangewood *

1999  The Gatekeeper, Book One–Out of the Madhouse [w/Nancy Holder] *

1999  The Gatekeeper, Book Three–Sons of Entropy [w/Nancy Holder] *

1999  The Gatekeeper, Book Two–Ghost Roads [w/Nancy Holder] *

1999  Thief of Hearts *

2000  Head Games *

2000  Meets the Eye *

2000  Skin Deep [w/Rick Hautala] *

2000  Spike & Dru: Pretty Maids All in a Row *

2001  Brain Trust [w/Rick Hautala] *

2001  Burning Bones [w/Rick Hautala] *

2001  Hellboy: The Bones of Giants *

2001  Predator and Prey *

2001  Prowlers *

2001  Straight On ‘Til Morning *

2001  The Lost Slayer – Parts 1 through 4 *

2002  Force Majeure [w/Tom Sniegoski] (ungdomsroman) *

2002  Oz: Into the Wild*

2002  The Ferryman *

2002  The Wisdom of War *

2002  Wild Things *

2003  Monster Island [w/Tom Sniegoski] *

2003  The Gathering Dark *

2004  Den umagiske 1: I Nikodemus’ tjeneste (fra 12 år) 

2004  Den umagiske 2: Dragehemmeligheder (fra 12 år) 

2004  The Boys Are Back in Town *

2004  The Nimble Man (w/Tom Sniegoski) *

2005  Accursed [w/Amber Benson] *

2005  Den umagiske 3: Slave i spøgelsesilden (fra 12 år) 

2005  OutCast: Wurm War [w/Tom Sniegoski] *

2005  The Tears of Furies [w/Tom Sniegoski] *

2005  Throat Culture [w/Rick Hautala] *

2005  Wildwood Road *

2006  Stones Unturned [w/Tom Sniegoski] *

2006  The Borderkind *

2006  The Myth Hunters *

2006  Witchery [w/Amber Benson] *

2007  Crashing Paradise [w/Tom Sniegoski] *

2007  Hellboy: The Dragon Pool *

2008  Poison Ink (ungdomsroman) *

2008  Soulless (ungdomsroman) *

2008  The Lost Ones *

 

  *) Ikke udgivet på dansk

 

Den umagiske 3: Slave i spøgelsesilden af Christopher Golden & Thomas E. Sniegoski

af Silasd. 12. maj 2008
Bogen starter med at Timothy er i gang med at afprøve en prototype til sin nye opfindelse “tunnelgraveren” som Det magiske Parlament har bedt ham om at designe. Det magiske Parlament skal bruge tunnelgraveren til at udvinde en metal art kaldet malleum, der ikke kan udvindes med magi, og metallet skal bruges til forsvaret mod […]

Den umagiske 2: Dragehemmeligheder af Christopher Golden & Thomas E. Sniegoski

af Silasd. 3. maj 2008
Bogen starter med en indledning hvor man følger wurmen Verlis, der er ude og flyve en tur. Hans race wurmerne er beslægtede med de gamle uddøde drager, der engang levede i den magiske verden. Wurmerne blev for lang tid siden forvist til en anden dimension af magikerne, fordi magikerne frygtede dem. Grunden til, at Verlis […]

Den umagiske 1: I Nikodemus’ tjeneste af Christopher Golden & Thomas E. Sniegoski

af Silasd. 24. april 2008
Den store troldmand Argus Cade er død, og hele storbyen Arcanum sørger. Cades tidligere lærling og bedste ven Leander Maddox er på vej til Cades hus for at rydde op i papirer og notater af betydning. Da Leander kommer ind i huset, møder han den gamle magikers tjenende ånd, ravnen Edgar, selvom tjenende ånder normalt […]

Hellboy : The Lost Army af Christopher Golden

af Jens Markvardsend. 6. marts 2008
”The Lost Army” er Mike Mignolas tegneserie ”Hellboy” som roman. Kender du ikke Hellboy er her en introduktion: Hellboy er et ildrødt væsen, en kæmpestor mand med en halvanden meter lang hale, hvis højre hånd er lavet af sten og fire gange så stor som den venstre. Han har to kuglerunde gevækster i panden – […]