NYESTE
Født:
1974, Danmark
Fotograf:
Morten Holtum, 2008

Christina Englund

Født og opvokset på Frederiksberg. Bor på Nørrebro.
Uddannet cand.mag. i retorik fra Københavns Universitet. Arbejder som underviser, oversætter og skribent.

Bibliografi

1992  Uden egentlig at sove (prosa)
1994  Itu
1997  Rosa (fra 14 år)
2002  Løse ender
2004  På den sikre side
2008  Dør til et værelse

 

Dør til et værelse af Christina Englund

af Christina Andersend. 29. august 2008
“Dør til et værelse” er en meget smuk og indlevende fortalt fortælling om Gitte, hvis mand og søn omkommer i en bilulykke, mens hun selv sover over sig i elskerens favn. Det er skrevet med en stærk sans for det tragiske. Vi følger med gennem sorgarbejdet hos Gitte, som er knækket af sorg og desperat […]