NYESTE
Født:
Brasilien

Chris Carter

Født og opvokset i Brasilien, men bor nu i London.

Med en universitetsbaggrund i psykologi og kriminel adfærd fra Michigan University, og job på statsanklagerens psykologhold, valgte Chris Carter at turnere verden rundt i ti år som guitarist for flere glam-rock grupper – indtil han valgte at bruge sine erfaringer med kriminalpsykologien som fuldtidsforfatter. Lagde ud med The Crucifix Killer i 2009.

Bibliografi

2009  Krucifiks morderen

2010  Bødlen

2011  Stalkeren

2012  Dødens kunstner

2013  Dødsshowet

2014  Ondskab

2015  Jeg er døden

2017  Mordoffer

 

Krucifiks morderen af Chris Carter

af Knud Hoved. 2. december 2017
En seriemorder er løs i Los Angeles, og kriminalassistent Hunter er på jagt efter ham. Alle spor tyder på, at det er en genganger der fortsætter hvor han slap et år tidligere. Dengang mente Hunter og hans daværende assistent, at de havde fat i den rigtige morder. Han blev da også både dømt og henrettet. […]

Mordoffer af Chris Carter

af Lars Poulsend. 23. september 2017
Dette er uden sammenligning noget af det mest modbydelige jeg har læst meget længe. Så er det sagt. En vanvittig morder bryder ind hos forskellige kvinder, foretager et videoopkald til deres nærmeste, og slår kvinderne ihjel på de mest bestialske måder man (forhåbentlig ikke) kan forestille sig. Mens offerets bedste ven, ægtefælle eller søster tvinges […]

Mordoffer af Chris Carter

af nordstrandend. 19. marts 2017
Det er altid svært at oversætte en bogtitel, og her har det været rigtigt svært for Per Vadmand at oversætte titlen på Chris Carters nyeste bog ”The Caller”. Der er ikke noget dansk navneord, for ”den, der ringer op” – ”Opringeren” lyder helt forkert – men ih hvor er det synd. For ”Mordoffer” dækker slet […]

Jeg er døden af Chris Carter

af Vibeke Holm Andersend. 17. marts 2016
Den aften Nicole er barnepige for en lille dreng, møder hun sin morder. Han er ved at tage lidt at spise i køkkenet, da hun kommer derud, de bliver tilsyneladende begge forskrækkede, men han er venlig og charmerende og siger, han er fætter Mark, inviteret af familien til at bo i huset – og undrer […]

Jeg er døden af Chris Carter

af nordstrandend. 29. november 2015
Carter skuffer aldrig! Og denne bog er absolut en af hans bedste. Jeg befandt mig konstant i en intens spændingsboble og måtte virkelig anstrenge mig for at læse linje for linje, for på steder var historien så spændende, at jeg næsten ikke kunne vente med at se, hvad der skete bare et par afsnit længere […]

Bødlen af Chris Carter

af Saspigend. 12. marts 2015
Bødlen kender deres værste frygt og det er kun til hans fordel! Det hele starter med et brutalt mord i en kirke i Los Angels. En præst er blevet myrdet, halshugget og har fået stukket et hunde-hoved ned til sin krop. Præstens hoved dukker senere om i forbindelse med endnu et mord. På præstens krop […]