NYESTE
Født:
1943, Danmark

Charlotte Strandgaard

Født i Brørup, Danmark. Bor i København.

Bibliografi

1965  Katalog (digte)

1966  Afstande (digte)

1967  Det var en lørdag aften (digte)

1967  Uafgjort (digte)

1969  Indimellem holder de af hinanden (digte)

1970  Herinde

1973  Gade op og gade ned (digte & noveller)

1978  Historier uden slutning, 1 (fortællinger)

1979  Brændte børn (digte)

1979  Fortællinger uden slutning, 2 (fortællinger)

1981  Hun skal leve (ungdomsbog)

1981  Når vi alle bliver mødre

1982  Lille menneske

1983  Frikvarter (skuespil)

1983  Næsten kun om kærlighed (digte)

1984  Er du ked af det? (billedbog)

1985  Den store gule fod (skuespil)

1985  En fugl foruden vinger

1986  Cellen (digte)

1986  Giv mig solen

1986  Lille dråbe (ungdomsbog)

1987  Den hvide port

1987  Og alt hans væsen

1988  Den forsvundne prinsesse (børnebog)

1989  Sommernissen (børnebog)

1990  Så frydelig dér

1991  Vedrørende Heidi

1993  En god dreng

1995  Den grønne nøgle (let at læse / voksen)

1997  Elleve dage i november

1998  Gode hensigter

2001  Uden hjem

2007  Pandoras æske

2014  Hans (erindring)

 

Hans af Charlotte Strandgaard

af Christian Møgeltoftd. 17. november 2014
”Hans” er forfatteren Charlotte Strandgaards fortvivlede forsøg på at forstå sin alt for tidligt døde søns sygdom og liv – og sin egen andel i det. Bogen er samtidig en form for selvterapi: Kunne jeg have gjort mere? Var jeg en god mor? Bogen er affattet i du-form. I starten er de mange små kapitler […]

Pandoras æske af Charlotte Strandgaard

af Jette S. F. Holstd. 13. september 2007
Inger er præst. Da romanen starter, er det lillejuleaften, og hun er på vej til sin datter for at holde jul med sit barnebarn Benjamin. Men hun har ikke været på besøg længe, før læseren aner, at ikke alt er som det skal være mellem Inger og datteren Susanne. Det viser sig, at Inger var […]