NYESTE
Født:
1938, Danmark
Hjemmeside:
http://www.blay.dk/

Charlotte Blay

Født og opvokset på i Svendborg på Fyn.

Blay rejst blandt indianere, aboriginees og masaikrigere. Har skrevet manuskripter for DR og sangtekster, bl.a. til Povl Kjøller. Har siden 2004 boet på Gjorslev Slot på Stevns.

Bibliografi

1970  Hyldehytten (børnebog) 

1978  Skrup af Villy (ungdomsbog) 

1979  Hestekræfter (ungdomsbog) 

1979  HOT-DOG (børnebog) 

1980  Bangebuksen (børnebog) 

1980  Festivalen (digte) 

1981  Det farlige Kolbøtteland (børnebog) 

1982  Flyv væk flue Fræk (børnebog) 

1982  Hep på Hop-Hans (børnebog) 

1982  HOP-HANS (børnebog) 

1982  Mandag igen (digte) 

1982  Reservatet rød afd. (ungdomsbog) 

1983  Hot-Dog alene (børnebog) 

1983  HOT-DOG I ILDEN (børnebog) 

1983  HOT-DOG PÅ PLETTEN (børnebog) 

1984  HOT-DOG I KLEMME (børnebog) 

1984  Hvem har Hop-Hans (børnebog) 

1986  Flyvefærdig

1986  LØVEN BRØLER

1986  Stjerneskud og halvmåne

1989  HALLAS ÅND

1989  SYLVESTER STÅLTAND (ungdomsbog) 

1991  Kængurudrømmen (ungdomsbog) 

1993  DEN PLETTEDE TIGER

1994  ILDHESTEN

1995  HEKSETØSEN (billedbog) 

1996  SPØGELSESHESTEN

1997  BLÅ BY

1997  GORM GULDHORN (billedbog) 

1997  KYS OG KNOGLER

1998  GYS OG GULD

1998  REGNBUEBILEN (børnebog) 

2000  EVENTYRSLOTTET (børnebog) 

2000  PRINS PURK OG TROLDENE (billedbog) 

2000  VILDHESTEN

2001  REJSEN TIL KRIBLEKRABLELAND (billedbog) 

2001  SLÆDEHUNDENE HYLER

2002  SKIBSVRAGETS HEMMELIGHED (børnebog) 

2003  GENFÆRDET – Tora i Skotland

2004  INDIANERSKATTEN – Gys og guld 2

2005  TROMMERNE TALER

2006  SKRÆLLINGEN – Tora i Vinland

2007  GHOST TOWN – Gys og guld 3

2008  HULDREFOLKET – Tora i Island

 

Hot-Dog alene af Charlotte Blay

af Ann-Kristined. 28. december 2014
Kan man kalde en hund for Hot-Dog og kan en hund være med til at opklare et tyveri? I Charlotte Blays bog “Hot-Dog alene” kan man svare ja til begge spørgsmål. Vi møder i denne bog Sisse, som hver dag går hen til en hund ved det lokale supermarked for at give sin ostemad til […]

Kængurudrømmen af Charlotte Blay

af Catrined. 15. oktober 2008
Pete var flyttet til Australien, hvor han mødte Tony. I sommerferien tog Pete og Tony ud i ørkenen. Der mødte de Matilda, som hjalp med at gemme dem for politiet, fordi Tony skød en mand i armen. Tony, Pete og Matilda gik rundt i ørkenen og fulgte alle drømmestierne, som Matilda også fortalte mange historier […]

HULDREFOLKET – Tora i Island af Charlotte Blay

af Caracasiad. 22. september 2008
Tora er på Island med sin far og lillebroderen Gorm. Hun møder under et mystisk jordskælv huldren Fjeldalf (en huldrer er lidt ligesom en elver), som gerne vil have hjælp til at slippe af med et surt gammelt vikingegenfærd, Egil Skallegrimson. Til gengæld vil huldrerne hjælpe Toras far med hans arkæologiske arbejde. Blay skriver godt, […]