NYESTE
Født:
1951, USA

Charlaine Harris

Født og opvokset i Mississippi, USA. Bor i Arkansas med mand og tre børn.

Bibliografi

1981  Sweet and Deadly *

1996  Shakespeare’s Landlord *

2000  Sookie Stackhouse 8-copy Boxed Set (samlet udg.) *

2001  Død indtil solnedgang

2002  Levende død i Dallas

2003  Klub Død

2004  Død for verden

2005  Stendød

2006  Fuldstændig død

2008  Død og pine

2009  Død og borte

2010  Død i familien

2013  Til døden os skiller

 

  *) Ikke udgivet på dansk

 

Til døden os skiller af Charlaine Harris

af Christina Andersend. 11. maj 2014
Trettende og sidste bind om min favoritservitrice, telepaten Sookie Stackhouse, er desværre ikke ret god. Serien har hele tiden været plaget af at hver bog starter med lige at ridse handlingen i den foregående op. Helt ærligt. Man må godt have lidt mere tiltro til sine serielæsere. Hvis vi ikke kan huske handlingen, så er […]

Død i familien af Charlaine Harris

af Christina Andersend. 11. april 2012
Endnu en tjubang knaldroman i Trueblood-serien med sex, hugtænder og ustyrlige overnaturlige væsener for alle pengene. “Død i familien” er mindre humoristisk og mere mørk end forgængerne, men fuldt på højde. Er man kommet til bind 10 er man ganske enkelt uhjælpeligt hooked på Sookie og hendes forstyrrede univers. Fekrigen er slut. Feerne har næsten […]

Død og borte af Charlaine Harris

af Christina Andersend. 11. april 2012
Varskabningerne har besluttet af følge vampyrernes eksempel, og springe ud af skabet. En del af befolkningen tager dette roligt, men andre er naturligt nok chokerede over at deres nærmeste har hemmeligholdt en dobbeltnatur. Sookies chef Sam må tage hjem for at redde trådene ud, da hans mors afsløring af sin sande natur får katastrofale følger. […]

Død og pine af Charlaine Harris

af Christina Andersend. 11. februar 2012
Efter den voldsomme omgang i bind 7 “Alle sammen døde”, hvor interne opgør i vampyrverdenen virkelig fik slettet nogen vampyrer fra jordens overflade, er Sookie tilbage i sit hus og på arbejdet på Merlotte’s. Heksen Amelia er mere eller mindre gået i eksil hos Sookie, fordi hun kom til at forvandle sin kæreste til en […]

Fuldstændig død af Charlaine Harris

af Christina Andersend. 11. maj 2011
Så er de efter Sookie igen; varulvene, vampyrerne og et uidentificeret antal uidentificerede fjender. “Fuldstændig død” starter i Bon Temps hvor Sookie som sædvanlig prøver at få lidt ro på sit liv om end hun synes, det hele er lidt dødt på kærestefronten. Hun er omgivet af kærestepar og eks-Bill har åbenbart ikke bedre at […]

Stendød af Charlaine Harris

af Christina Andersend. 11. juli 2010
Efter det forrygende fjerde bind “Død for verden” er “Stendød” en tam omgang. Historien stritter i flere retninger og kommer til at virke uforløst. Sookies libido er uigenkaldeligt aktiveret og hun tiltrækkes af flere af mændene i hendes liv. Denne læser har bare kastet sin kærlighed på én bestemt af mændene i Sookies liv og […]