NYESTE
Født:
1982, Irland
Fotograf:
Barry McCall, 2012

Cecelia Ahern

Bor i Dublin, Irland.

Har en grad i journalistik og “media communications” fra universitetet.

Bibliografi

2004  PS: Jeg elsker dig

2005  Hvis du ku’ se mig nu

2005  Hvor regnbuen ender

2006  Et sted i nærheden

2006  Mrs Whippy (kortroman) *

2008  Gaven

2008  Tak for alle minderne

2012  Mit livs øjeblik

 

*) ikke udgivet på dansk

 

Tak for alle minderne af Cecelia Ahern

af Saspigend. 11. april 2015
I “Tak for alle minderne” møder vi Joyce – eller Grace, som hendes far konstant kalder hende. Joyce er gift med Connor – dog er de ved at blive skilt. Vi møder Joyce første gang da hun er indlagt på hospitalet efter at hun er faldet ned af en trappe og har mistet sit barn. […]

Mit livs øjeblik af Cecelia Ahern

af Jette S. F. Holstd. 4. januar 2014
For tre år siden blev Lucy Silchester forladt af sin kæreste Blake. Stort set samtidig mistede hun sit job og måtte flytte ind i en lille etværelses lejlighed. Nu arbejder hun med at oversætte brugsanvisninger til hårde hvidevarer – et job, som hun overhovedet ikke bryder sig om, og hvor hun har givet samtlige kollegaer […]

Mit livs øjeblik af Cecelia Ahern

af Nadia Wagnerd. 27. oktober 2012
Lucy er snart 30, single og ulykkelig – hun har ikke selv indset hvor ulykkelig, for i snart 3 år har Lucy rendt rundt og bygget verdens største boble op om sig selv. Hendes venner kender hende som kvinden der altid går langt før tid, ikke fortæller noget om sig selv og tilsyneladende forlod et […]

Gaven af Cecelia Ahern

af Raenned. 5. oktober 2011
I “Gaven” møder vi familiefaren Lou Suffern. Han er en mand med en stor karriere og samtidig med en familie. På vej på arbejde møder han en dag den hjemløse Gabe. Lou fatter sympati for Gabe og ender med, som et lyn fra en klar himmel, at tilbyde ham et job i firmaet. Gabe har […]

Tak for alle minderne af Cecelia Ahern

af Nadia Wagnerd. 22. september 2009
Joyce er 33 år og gravid med sit første barn. Hendes ægteskab med ingeniøren Conor skranter og de håber begge, at barnet kan reparere de huller, der er mellem dem. Desværre falder Joyce ned af trappen i forsøget på at nå at tage telefonen og mister barnet for foden af trinnene. På hospitalet får hun […]

PS: Jeg elsker dig af Cecilia Ahern

af Christina Andersend. 26. oktober 2008
Jeg læser mange bøger skrevet af kvindelige forfattere, men meget sjældent bøger, som kun er møntet på kvindelige læsere. Da det er rart at vide, hvad det er de andre taler om, købte jeg “Bogen bag filmen”, Cecelia Aherns “PS: jeg elsker dig”. Jeg havde nok en idé om, hvad jeg havde taget med hjem; […]