NYESTE
Født:
1962, Sverige

Carin Gerhardsen

Bor i Stockholm, Sverige.

Læs mere her.

Bibliografi

1992  På flykt från tiden *

2008  Pandekagehuset

2009  Vuggevise

2010  Dukkebarn

2011  Død mands hånd

2012  Klaverstemmeren

 

*) Ikke udgivet på dansk

 

Klaverstemmeren af Carin Gerhardsen

af mariemaried. 17. maj 2016
En bilist møder en tidlig morgen en ung kvinde, der løber nøgen hen ad vejen. Han kan ikke komme i kontakt med hende, hun er slet ikke sig selv og har været udsat for en forbrydelse. Bilisten forsøger forgæves at køre hende på hospitalet, men hun løber videre og standser først foran John Gideons dør. […]

Klaverstemmeren af Carin Gerhardsen

af Ulla Weishauptd. 4. september 2014
Så er den femte bog i rækken af Hammerbykrimierne kommet, ”Klaverstemmeren”, hvor vi igen følger kriminalkommissær Sjöber og hans team Westman, Gerdin, Sandén og Jamal. Selv om bogen er en del af en serie, kan den sagtens læses alene. Carin Gerhardsen er en, i mine øjne, eminent kriminalforfatter, og jeg har med glæde læst alle […]

Dukkebarn af Carin Gerhardsen

af mariemaried. 6. august 2014
Et spædbarn bliver fundet i et krat, og tæt ved finder politiet hans mor myrdet. Ingen af dem virker til at være savnet af nogen, hvilket dog langt fra er tilfældet. I nærheden er en 3 årig pige vågnet op til et tomt hjem, og hun forsøger på hjerteskærende vis at klare sig alene. Hun […]

Pandekagehuset af Carin Gerhardsen

af mariemaried. 8. juli 2014
Sjöberg er kriminalkommissær og far til 5. Han får sagen om den 44-årige Hans Vannerberg, som brutalt er blevet myrdet i et hus, han var kaldt ud til i sit arbejde som ejendomsmægler. Mordet er brutalt, hvilket vækker undren, da Hans var en meget vellidt familiefar. Sjöberg og hans efterforskningshold forsøger at finde ledetråde i […]

Pandekagehuset af Carin Gerhardsen

af nordstrandend. 17. februar 2013
En bog til 49 kr i Føtex – ikke så meget at betænke sig på, og en fin måde at finde en ny forfatter på. Bogen er Carin Gerhardsens debut – og en ganske fin en af slagsen, jeg følte mig fint underholdt. Købte i øvrigt to mere, som jeg glæder mig til at læse. […]

Dukkebarn af Carin Gerhardsen

af nordstrandend. 19. november 2010
Som mor var det en følelsesmæssig hård bog at læse – for uskyldige børn, der overlades til grumme skæbner er svært at læse om, især når man ved, at ikke alle “lever lykkeligt til deres dages ende.” En fars ufattelige misbrug af en lille dreng får skæbnesvangre følger for drengens følelsesliv og hans ungdomsliv. Jockes […]