NYESTE
Født:
1847, Irland

Bram Stoker

Abraham Stoker blev født i Clontarf ved Dublin, Irland og døde 1912  i London.

Bibliografi

1875  The Primrose Path*

1881  Under the Sunset (noveller) *

1890  The Snake’s Pass*

1895  The Shoulder of Shasta*

1895  The Watter’s Mou’*

1897  Dracula

1898  Miss Betty*

1902  Havets Hemmelighed

1903  Blodet fra mumiens gravkammer

1905  The Man*

1908  Lady Athlyne*

1908  Snowbound (noveller) *

1909  The Lady of the Shroud*

1911  The Lair of the White Worm*

1914  Dracula’s Guest (noveller) *

 

Dracula af Bram Stoker

af Michelle H. Lindbergd. 21. februar 2015
Mine forventninger til Bram Stokers Dracula blev både indfriet og skuffet på kryds og tværs. Taget i betragtning at det er en bog fra 1897 var sproget finurligt, men tilføjede den også sin charme selvom det tog lidt tid at vænne sig til. Efter man havde vænnet sig til det tænkte man ikke mere over […]

Dracula af Bram Stoker

af peped. 8. december 2001
Uanset hvor mange Dracula-film man har set, vil bogen altid stå som den stærkeste oplevelse af fortællingen. Det her er ikke bare mainstream gys, det er gys der virker. “Dracula” skifter mellem dagbogsnotater, logbøger, telegrammer og avisudklip med generel beskrivelse af hændelserne i victoriatidens England og det tågede Transylvanien. Det er den vellykkede teknik med […]