NYESTE
Født:
1966, Damark

Bo Skjoldborg

Dansk forfatter. Har skrevet børnebøger, romaner, digte og fagbøger.

Bibliografi

1991  Sangen fra de røde trompeter (digte)

1994  Når engle hævner

1995  Melding om en kannibal (digte)

1996  Den fortabte

2003  Vild flugt (børnebog)

2004  Vild ferie (børnebog)

2006  Fuglende vil ikke sove (digte)

2007  Vild panik (børnebog)

2008  Flowskrivning : vejen til flydende skriveprocesser (faglitt.)

2010  Skriv så de reagerer : 7 lektioner på 7 dage

2013  Så længe vi er lykkelige

2014  Vild jagt (børnebog)

2015  Jagten på den talende hund (børnebog)

2015  Jagten på elverguldet (børnebog)

2015  Vild ø (børnebog)

2017  Doktor Kolds testamente (børnebog)

2018  Doktor Kold og spøgelsesmaskinen (børnebog)

2018  Doktor Kold og eventyrspejlet (børnebog)

 

Doktor Kold og eventyrspejlet af Bo Skjoldborg

af Ulla Weishauptd. 6. september 2018
Så er Doktor Kold og vennerne Milo, Tråd og June atter på banen, og denne gang får de hjælp af Robin Hood. Det sker i tredje selvstændige bind i Milo & Tråd -serien, af Bo Skjoldborg (1966) “Doktor Kold og eventyrspejlet”. Doktor Kold har opfundet et eventyrspejl, som han vil forære til byen, så det […]

Doktor Kold og spøgelsesmaskinen af Bo Skjoldborg

af Ulla Weishauptd. 31. maj 2018
Doktor Kold og spøgelsesmaskinen er anden selvstændige bog i Milo & Tråd -serien, af Bo Skjoldborg (1966). Det er en rigtig  spændende action krimi til børn i 6-11 års alderen, dels som højt læsning, og fra ca 8 vil barnet selv kunne læse den. Det er en fantastisk historie om Karl Kold, der har konstrueret […]

Doktor Kolds testamente af Bo Skjoldborg

af Splintd. 31. januar 2017
Milo, Tråd og June er med til en udstilling. Her ser de blandt andet den fryser, som Doktor Kold er nedfrosset i. Det er ret uhyggeligt og også ret spændende. Tænk at man kan fryse et menneske ned. Han er blevet frosset ned, fordi han er syg og gerne vil vækkes den dag, man har […]

Jagten på elverguldet af Morten Dürr og Bo Skjoldborg

af Splintd. 12. november 2016
Bogen er egentlig en toer, men man behøver ikke kende den første bog, “Jagten på den talende hund”, da denne her sagtens kan læses for sig selv. Kurt og Mikkel har lavet falske penge, og håber de kan købe slik uden at nogen opdager, pengene er falske. Desværre går den ikke, og som straf skal […]