NYESTE
Født:
1955, Danmark

Bjarne Kim Pedersen

Uddannet som socialpædagog og har været klubleder i 12 år.

Har arbejdet med skriveprojekter blandt udviklingshæmmede og børn/unge. Underviser børn/unge i digtskrivning. Han eksperimenterer en del med nye medier såsom at skrive haiku på sms og Twitter.

Bibliografi

1982  Bag næste hjørne (digte)

1989  Blå digte (digte)

1990  Sommertid : digte for unge (og deres forældre) (digte)

1991  Postkort fra rejse (digte)

1992  Der er krig i Europa (digte)

1993  Snipers road (prosa)

1995  Og bagefter kommer freden (digte)

1997  Jordrysteren

1998  Balkan siden sidst (digte)

1998  Om jeg kører godt (prosa)

1999  Den græske hede : erotiske digte (digte)

1999  Den hængte ørn : 10 års Balkantekster (rejsebeskrivelse)

2000  Odden & fjorden (digte)

2001  Aktindsigt (digte)

2002  Og verden trænger sig på : digte for unge og deres forældre (digte)

2003  24 dage til jul og lidt mere : digte (digte)

2005  Drengerøve (noveller for drenge)

2005  Moden : erotiske digte (digte)

2005  Verden lige nu : sms haiku digte : send dem videre (digte)

2006  Hr. Længste Ben (børnebog)

2007  SMS Digte (digte)

2008  Rundt om Enebærodde (kulturhistorie)

2009  Overhaling (SMS digte)

2009  Bøllevinger (nem bog for unge (1))

2010  Piratfiskerne (nem bog for drenge)

2011  Sigøjner Dan (nem bog for unge)

2012  Uden for festen (nem bog for unge (2))

2013  punktum dk (twit-digte)

2014  Køllesvingerne (nem bog for unge (3))

2015  Inddæmningerne ved Odense Fjord (kulturhistorie)

2016  Min Maidan Affære (twit-digte dansk/engelsk/ukrainsk)

2017  Geddedræberne (ungdomsbog)

 

Geddedræberne et spørgsmål om ære af Bjarne Kim Pedersen

af Ulla Weishauptd. 19. marts 2017
Bjarne Kim Pedersen (1955) har tidligere skrevet en del Nem-bøger for unge, og Geddedræberne er den seneste i rækken. Målgruppen er de 12-16 årige dog nok mest henvendt til drenge, men kan da sagtens læses af piger. Bogen er let at læse og emnerne der tages op i bogen har forfatteren diskuteret med unge, der […]

Køllesvingerne af Bjarne Kim Pedersen

af Splintd. 30. juni 2016
Dette er tredje bog i trilogien om du unge mennesker som man ellers har kunnet møde i “Bøllevinger” og “Uden for festen”. Bogen kan godt læses for sig selv, men man får helt klart mest ud af den hvis man har læst de to forrige bøger, så man kender personerne som er med. Denne gang […]

Uden for festen af Bjarne Kim Pedersen

af Splintd. 29. juni 2016
Her er en bog for unge, især for unge drenge. Den handler om druk og stoffer. Venskaber og biluheld. Den giver et godt billede af ungdomslivet og hvad det vil sige at skulle lære at stå på egne ben. Om man nu husker på, at ikke alle er lige gode venner for en, og at […]

Bøllevinger af Bjarne Kim Pedersen

af Splintd. 24. juni 2016
Jens er en typisk dreng. Men ikke en rod som sådan, han prøver at opføre sig ordentligt. Han er ikke helt gammel nok til at få en knallert men han vil rigtig gerne have en. Hans far hjælper ham med at skaffe en og sætte den pænt i stand. Han må dog ikke køre på […]

Min maidan affære af Bjarne Kim Pedersen

af Splintd. 18. juni 2016
Her bliver skrevet om personlige oplevelser, som forfatteren har haft sammen med sin familie. Her er digte, som er hurtigt løbet over, men som hver især har sin egen mening eller giver udtryk for en holdning overfor nogle bestemte udtryk, tiltag, samfundsmæssige ideer mm. Her bliver beskrevet krig. En krig som de fleste af os […]

SMS Digte af Bjarne Kim Pedersen

af blackied. 20. juni 2007
Japansk digt stil kombineret med moderne SMS. Det er lige, hvad Bjarne Kim Pedersen har gjort i ”SMS Digte”. Små korte digte i den bundne stil. 3 linjer med 5 – 7 – 5 stavelser. Det er en bog fyldt med poetiske ord, skrevet i et sprog, som går lige ind, og på samme tid […]