NYESTE
Født:
1964, Danmark

Annette Bjørg

Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Blev i 2004 gik det optaget på Forfatterskolen for Børnelitteratur. Annette Bjørg debuterede i 2008 med billedbogen “Plasterpigen” og har siden skrevet en række billed-, børne- og ungdomsbøger.

Bibliografi

2008  Plasterpigen

2010  Stop så det der!

2013  Du er den eneste

2013  For lille

2015  Ulve sover ikke med dyner

2015  Kniven

2016  Jeg giver dig mit ord

2019  Sommervenner

2019  Frihjul

 

Frihjul af Annette Bjørg

af Ulla Weishauptd. 16. marts 2019
Nadia har det svært, hun er 17 og går i gymnasiet – ikke så meget af lyst som af pligt. Hun står i et vadested, stadig betragtet som ung, der forventes at følge forældrenes ønske om uddannelse og samtidig på vej til voksenlivet og sine egne ønsker og behov. Hun trives ikke på gymnasiet og […]